V zadnjem času sem
chappy
V zadnjem času sem
chappy
4. mar 2009 19:20
Jaz sem pa ni bila preveč všeč. Se mi zdi nekako prehladno. Nekateri recepti so zanimivi, sami oddaji pa manjka osebna nota. LP nina _
4. mar 2009 19:44
Jaz sem jo že prej gledala na bn televiziji (srbija). Menda je to najbolj gledana gurmanska oddaja v Evropi. Recepti so zelo preprosti, a vseeno nekaj posebnega. Pa všeč mi je tudi to, da so v reviji vsi recepti preteklega meseca, tako, da ne rabiš kaj zapisovat. lp Saša
5. mar 2009 10:47
Danes em kupil revijo. Odlična.
Matjaž
8. mar 2009 9:53
Tudi jaz sem kupila revijo in se mi zdi praktična. zdenkah
12. mar 2009 12:10
Zanima me kje se da kupiti revijo in če jo ima kdo če bi mi jo lahko poslal po internetu (mislim na mail), ker sem trenutno v drugi državi. Hvala Brother330
29. mar 2009 12:38
Najdla sem na internetu makedonsko stran s recepti http://www.hranaivino.tv/recepti/index.html tudi stran kje so vse številke revije z naslovi receptov http://www.hranaivino.tv/SR/spisanie/30.html .Zdej vem da je tudi stran kje so naslovi na makedonskem in na srpskem jeziku samo da je ne najdem več .Ali gdo mogoče ve katera je to stran? golubić
29. mar 2009 12:56
Oddajo pogosto gledam, pa tudi revijo sem kupila. Ampak - ne vem kako se zdi drugim, ali ne uporabljajo neverjetne količine maščob? Včasih se mi zdi, da bi na tak obrok skoraj moral pripeljati s sabo kardiologa (če bi za mizo od debelih riti ostalo še kaj prostora, seveda). Lisa
29. mar 2009 12:59
Meni je oddaja načeloma všeč, moti me pa sila dolgočasni napovedovalec oz. bralec receptov. Človek včasih skorjada zaspi zraven. ˇ^~ˇ^~ˇ^ˇ~˘˘^^
29. mar 2009 14:33
mambica je napisal/a: |
Meni je oddaja načeloma všeč, moti me pa sila dolgočasni napovedovalec oz. bralec receptov. Človek včasih skorjada zaspi zraven. ˇ^~ˇ^~ˇ^ˇ~˘˘^^ |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poširane hruške
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom