Goretex

žlička5  

član od: 26.2.2009

sporočila: 18

5. mar 2009 17:25

Živijo! Jaz osebno ne maram da se brezveze kregate ker je nesmiselno.....meni se zdi da so forumi za vprašanja in pomoči ne pa za propagando svoje hiše in kaj je v njej....Jaz imam pralna stroja od gorenja in od candya in mi oba delata brez težav že približno 10let, pa nista bila takrat najdražja in ne z 746 funkcijami, in nevem kaj še vse.....Če pa bo stroj crknu bom pa novega kupila in sigurno ne bo miele ker za ta denar si lahko kupim nov hladilnik + pralni stroj + še kaj uporabnega...Jaz rečem nisem tako bogata da bi kupovala poceni.... Miele! Kakšno stvar lahko poveš z bolj umirjenim tonom, zaenkrat se je vsak spopad končal z mirnimi besedami... Dobeden ti ni "fauš" in te sama ne mislim pljuvati....nekateri pač gospodarno ravnamo s svojim denarjem, v času recesije pa sploh.... Loni, slučajno sem tudi jaz v bolniški.... Lep pozdrav! žlička5

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

5. mar 2009 17:53

Kaj je pa s tabo narobe? A imaš miks med prehladom in gripo? Imam od vsakega pol simptomov. Ampak nič pretresljivega, danes sem končno uporabila tisti aparat za vafje delat, ki smo ga tam enkrat junija kupovali vsi po vrsti (ni Miele, pa čisto ok dela , čeprav je stal pičlih 16 evrov). Aparatov Miele nikoli ne bom imela, pa ni problem denar, ampak kot si napisala že ti, za manjši znesek denarja lahko dobim drugje enako kvaliteto, pa mi je vseeno, kaj gor piše. Pomembno mi je, da je v primeru okvare servis na dosegu roke in da so rezervni deli dobavljivi.

Loni Makaroni

žlička5  

član od: 26.2.2009

sporočila: 18

5. mar 2009 18:28

Verjetno se ti bo zdelo smešno ker si lahko vedno privoščim bolniško,saj imam S.P., vendar delam na polno in me med tednom pa med soboto skoraj, da nič ni doma.Zdaj pa me je zmatralo...enkrat mi zabije nos...drugič me zebe...res nek tak miks......tako, da meni res paše tale bolniška, čeprav bi bila boljša brez teh viroz....ampak je treba delat..... Kako pa se obnese ta aparat za vaflje? Namreč imam sina ki vedno kaj privleče domov(mikser,pa nevem kake pekače...pol pa šraufa... ) Tako da si sploh ne upam kaj kupiti ker imam že res preveč te krame.... Lep pozdrav! žlička5

miele  

član od: 24.6.2007

sporočila: 207

5. mar 2009 18:33

Kakšne mašine pa pol imaš,da bi si jaz kr nick spremenil? Miele

miele  

član od: 24.6.2007

sporočila: 207

5. mar 2009 18:35

ps:Nimam teh stvari zarad drugih,ampak zarad sebe!!!Boli mene ona stvar za druge kaj imajo.Bog je prvo zase poskrbel,pol za druge. Miele

Loni  

5. mar 2009 19:00

Vanja_v_ZDA je napisal/a:

Kaj praviš Loni, če bi Miele videl moje mašine, bi si od same zavisti ime spremenil. Je pač eden tistih, ki ima stvari zaradi drugih...Kaj češ, tudi taki so... 

Vanja

Takih Miele še ne zna narediti. Bom to jaz potem celo reportažo naredila.

žlička5 je napisal/a:
Kako pa se obnese ta aparat za vaflje? Namreč imam sina ki vedno kaj privleče domov(mikser,pa nevem kake pekače...pol pa šraufa... ) Tako da si sploh ne upam kaj kupiti ker imam že res preveč te krame...žlička5

Mašinco sem kupila striktno samo zaradi Nejca in njegove diete, ker zanj se kornetov pri nas ne da kupiti, sladoled na vodni osnovi (sorbet) pa sme jesti. Danes sva delala sicer navadne cimetove za vsejedce, naslednjič pa probam iz njegove moke, po moje ravno faliti ne morem.

miele je napisal/a:
ps:Nimam teh stvari zarad drugih,ampak zarad sebe!!!Boli mene ona stvar za druge kaj imajo.Bog je prvo zase poskrbel,pol za druge. Miele

Samo med tabo in Bogom je velika in nepremostljiva razlika, on je vsemogočen, zate pa močno dvomim.

Loni Makaroni

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

5. mar 2009 19:18

No, preidite spet na naslovno temo ali pa sledi kak ukrep......

rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije

Loni  

6. mar 2009 9:42

Glede na to, da je francis fantovo jakno že oprala... pač malo smetim. Zadnji cajt, da se spravim nazaj v službo.

Loni Makaroni

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti