Lepo pozdravljeni!
Kako se pravilno imenuje krompir "kifeljček"? Za katero sorto krompirja gre? Malo sem pobrskala po internetu, pa se mi zdi, da je še najbliže kifeljčku sorta Jana, vendar ne vem, če je to prav. Hvala.
Črna mambica
Lepo pozdravljeni!
Kako se pravilno imenuje krompir "kifeljček"? Za katero sorto krompirja gre? Malo sem pobrskala po internetu, pa se mi zdi, da je še najbliže kifeljčku sorta Jana, vendar ne vem, če je to prav. Hvala.
Črna mambica
2. mar 2009 9:41
Kresnik ali pa Jana.
Lijana
2. mar 2009 11:17
Ali je to kifeljčar?
Lejla13
2. mar 2009 11:18
Ja,to je kifelcar. Letos bomo pri nas sadili Kresnika. Majdina
2. mar 2009 11:31
Se mi je zdelo. Meni je to najboljši krompir za pečt ali pa malo večji za krompirjevo solato.
Lejla13
2. mar 2009 12:59
Kresnik je špica, pri nas ga mladega le operemo in brez maščobe spečemo na peki papirju. Pa en ajmar solate zraven...ga ni boljšega!
Ognjič
2. mar 2009 14:23
Lejla13 je napisal/a: |
Ali je to kifeljčar? Lejla13 |
2. mar 2009 16:34
Komaj že čakam na ta krompir,to je res tako dobro pa res ne rabiš drugega kot velllllllllliko skledo solate,pa dober tek že zdaj saj upam da se bomo lahko kmalu mastili z njim. mark5Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Odlično hitro kosilo
Grški pita kruh