3. mar 2009 8:05
Jaz imam lakov za nohte cel predal. Vseh živih barv. Ker ko kupujem, kupim ene 3 ali 4 naenkrat, ponavadi gledammalo na ceno in predvsem na barvo. Zame so neki Miss Sporty čisto zadovoljive kvalitete recimo. Pazljivo samo pri no brand name lakih, ker se hitro zgostijo, pa loči se prozorna tekočina od barve, potem to nikdar ni več enako ali pa celo kar za v smeti. Še vedno pa prisegam, in to je tudi od 15 leta, na Revlon lake za nohte. Saj poznate legendarni odtenek Wixen. Presenetljivo, Revlon, kupljen v ZDA pred 8 leti je še vedno uporaben, se ni zgostil, skratka, BP. Res ga nisem redno uporabljala, samo me fascinira, kako se je ohranil. Zelo sem zadovoljna z H&M laki za nohte. Lani sem pokupila vse vijolične odtenke in bila celo poletje zelooo zadovoljna z njimi. Če se ne motim, sva z Loni kupovali na Dunaju nekje. : ) He, he Lani je bilo poletje vijoličastega laka na nogah, : ) He, he. Jaz sem tudi v nedeljo zvečer sedim pred TV z manikirnim setom, blazinicami, laki, pilicami... Tudi meni paše zdraven ta obred urejanja same sebe. Pa mokre lase imam tudi ponavadi takrat. In ko sem doma, sedaj sem bila na bolniški za hčerko kar daljše obdobje, pa sem si iz obupa in dolgčasa lakirala nohte v žive barve. Ker mene biti doma, zaprt noter totalno ubija. Vendelina, kako različne barve nohtov? Kombiniraš dve barvi ali morda več? Sliši se mi zanimivo, ampak do zdaj sem to počela samo otrokom, punčkam. (vedno rade pridejo kje na morju do mene, ker vejo, da imam cel bunch kozmetike s sabo.) Moja punči pa ima na nožnih palcih samo rožico narejeno. Se potrudim in ji naredim, saj se kar trese, ko lake zagleda... lidka [sonce] Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 03. mar 2009 08:11:38