1. mar 2009 17:18
Čedno ime, najdiptiček...
tulka
1. mar 2009 17:18
Čedno ime, najdiptiček...
tulka
1. mar 2009 17:51
Tulka, ime Najdiptiček ni moja pogruntavščina, da se ne bom kitila s tujim perjem. Je iz ene pravljice iz mojega otroštva, ki mi je bila zelo všeč. Je pa to ime meni všeč še iz nekega drugega razloga, pa raje ne bi o tem... Upam samo, da me WRAN (vran) ne bo preveč preganjal, ha ha - zakon močnejšega in te stvari. Lep pozdrav. najdiptiček
1. mar 2009 19:41
Dobrodošla, vidiš, da ti gre tudi pisanje v forume čisto O.K. Veliko užitkov! ursula-ce
2. mar 2009 3:54
Dobrodošla Sedaj ti nikoli več ne bo dolgčas
Lep dan in veliko se smejtekozamurnik
sporočila: 2311
2. mar 2009 5:47
pozdravljena tudi ti, pa ne skrbi da te bo WRAN preganjal, je vsem dokazal, da zna biti prav duhovit in fejst fant! Trenutno ima veliko posla z drvmi pa tudi sicer mislim da ja ne bo preganjal soimenjakinje-oba imata v nicku ptice kozamurnik
2. mar 2009 9:26
Dobrodošla med nami! leny
2. mar 2009 10:23
dobrodošla med odvisniki reza
2. mar 2009 20:11
Pozdravljeni Tudi jaz sem se predkratkim včlanla in kot vidim ste vesela družba.Upam da bomo večkrat skupaj klepetali. zdenkah
2. mar 2009 21:14
Lepo se počutita med nami, odvisniki!
MojcaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure svedri s paradižnikom in baziliko
Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato