18. mar 2009 16:01
Tanja05 je napisal/a: |
Ali tudi ostale kaj prinesemo? Fajn je, da se dogovorimo, ker nima smisla, da se nabere hrane za celo ohcet.(v mislih imam sladkarije). Tanja |
Torej, a še mi kaj prinesemo?
Atina
18. mar 2009 16:01
Tanja05 je napisal/a: |
Ali tudi ostale kaj prinesemo? Fajn je, da se dogovorimo, ker nima smisla, da se nabere hrane za celo ohcet.(v mislih imam sladkarije). Tanja |
Torej, a še mi kaj prinesemo?
Atina
18. mar 2009 16:18
Tudi jaz bi se vam rada z veseljem pridružila ampak, sem na drugem koncu Slovenije. Tako, da bo to bolj težko izvedljivo. Mogoče kdaj drugič, ko bo bližje mojemu koncu. Rada bi spoznala nekatere člane. Poznam vas/jih samo po vzdevkih. In kot verjetno vsi si sami ustvarimo sliko o neki osebi, na primer, le kako neki ta izgleda in kakšen je kot osebnost. "Sliko" si pa ustvarjam glede na podlagi vaših mnenj. Npr. za mamamio mislim, da je zelo prijazna gospa, katera rada priskoči vsakomur na pomoč kot s svojim znanjem, tako drugače, stana.r mislim, da je gospa, ki ji ni para, prijazna, ki ustvarja enkratne umetnine (to tako že vsi vemo), pa tako naprej. Mogoče sem ugotovila, mogoče ne. No upam, da se boste imeli super fajn. lp iz prekmurja bisagolf
18. mar 2009 18:19
Jaz mislim,da ni treba nič prinesti,nekaj bova z miio spekli,da bo za posladkat.
SINEJA
18. mar 2009 18:53
Bisagolf, vse te gospe lahko vidiš v fotoalbumih na tej strani .
katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5
18. mar 2009 20:44
katka lopatka, tvojo stran sem že večkrat pregledala, saj imaš zares lep narejen album, kjer najdeš dosti vsega. Od receptov, do enkratnih tvojih izdelkov. Nisem pa še zasledila slike od teh gospe ali pa sem pa nisem bila pozorna, saj sem večinoma gledala slike pojedin, recepte ter postopke izdelav posameznih jedi. Si bom pa z veseljem pogledala in ugotovila ali sem uganila prav ali ne. Hvala ti. lp bisagolf
20. mar 2009 15:36
Jutri se vidimo,tu je seznam prijavljenih,upam da drži.Če katera ne more priti,mi naj sporoči.
malčica,nb,cheleste+1,Tanja05,And1,tanjaj,anen,Atina+1,habibti,mizarka,dolores,kuharca37,miia,SINEJA,
Loni.
Lep pozdrav!
SINEJA
20. mar 2009 15:47
Za tiste, ki nismo iz Logatca - kako najdemo? Nena
20. mar 2009 16:02
Če se pripeljete iz Vrhnike po stari cesti,se na začetku Logatca zavije levo v industrijsko cono in še enkrat levo in ste pred restavracijo,ne morete se izgubiti.GRC Zapolje se vidi že iz ceste.
SINEJA
20. mar 2009 16:27
vsekakor se vidimo lep pozdravček cheleste
20. mar 2009 18:52
Želim vam en lep "ženski" dan, lepo se imejte!
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lečina juha in krekerji iz polente
Vitlof s sirom