12. mar 2009 14:48
lapuh je napisal/a: |
kaj če bi se iz bio kokoši raje preselili na temo purani baje je še bolj zdravo meso .lapuh |
lahko, le ne vprašat, kako se nasadi puran(ka).
ežoj
12. mar 2009 14:48
lapuh je napisal/a: |
kaj če bi se iz bio kokoši raje preselili na temo purani baje je še bolj zdravo meso .lapuh |
lahko, le ne vprašat, kako se nasadi puran(ka).
ežoj
12. mar 2009 21:15
ja tudi to lahko obdelamo kako se nasadi puranka če kdo ve seveda mogoče ravnokar kdo išče odgovor-nasvet lapuh
13. mar 2009 16:40
evo, da se jih dobiti tudi v sloveniji. da ne bo reklama, mi pošljite sporočilo, če koga zanima kje. cellnet
13. mar 2009 16:54
Ma zakaj pa reklama, če se o tem že vsi menimo trinajst strani, pa še povej, kje si jih našel.
Če so taka rariteta reklame itak ne potrebujejo.
nola
13. mar 2009 18:08
ja me zanima kak se naredi polnjen puran. lapuh Sporočilo je spremenil(a) lapuh dne 13. mar 2009 21:02:20
13. mar 2009 18:14
Vanja, pravzaprav je zanimivo kako se speče, lahko res mal, v parih stavkih napišeš, verjamem, da bo še koga zanimalo.
ežoj
16. mar 2009 9:39
Meni so razlozili da je puran najboljsi kadar je ocvrt. Kako to naredijo: http://www.recipetips.com/kitchen-tips/t--1198/how-to-d LP, R.
3. jan 2010 19:04
Če lahko bi kar tu vprašala. Kje se lahko kupi piščance za nadaljno rejo? Ali ima kdo izkušnje z rejo piščancev? Pri nas se odločamo pa nimam pojma kaj jim naj dam jest za začetek. O.k. nekaj krmil pa potem solatko pa regrat-kaj še?? Koliko stare je najbolje kupiti? Ker jih nebi rada imela pod baterijo. hvala za odg. biba
3. jan 2010 20:19
biba, v lokalnem časopisu poglej oglase, zagotovo kaj najdeš (predvidevam, da si doma na deželi). Ponavadi takšni piščanci že jedo mešanico šrota (mlete koruze) in malo krmil, potem se krmila opustijo in se šrotu primeša koruza (zrnje), pšenica...in za posladek seveda kaj zelenja. Pod lučjo pa se grejejo doma zvaljeni piščanci (ki imajo še puhek, ne pa perje), malo verjetno, da ti bo takšne kdo prodal. Ognjič Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 03. 2010 20:20
3. jan 2010 20:47
se mi zdi, da je kar ugodno kupit kilogramske piščance tam nekje v aprilu in jih potem sfutraš s šrotom in zelenjavo, ki jo je spomladi na pretek. Odlični so, peverjeno lojzellaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kavna torta (Coffee cake )
Polnjene paprike