Iščem slaščičarko

tema je zaklenjena

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

25. feb 2009 22:44

Atina je napisal/a:

Katarina K je napisal/a:
Atina je napisal/a:

Katarina K je napisal/a:
Atina pa se ti javi za gorenjsko, če ti je bliže. Edino, če nisi z bele krajine.Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

Zdaj sicer ne vem, če slepo ugibaš, ali veš, da sem res iz BK (sicer zdaj že 5 let živim na zahodnem Dolenjskem :) ) Hm, če tale Gorenjska pomeni kake Jesenice, potem je malo daleč, če je pa bližje Lj, bi se lahko kaj pogovarjali :)

Atina

zdejs em se pa nasmejala. Nisem vedla , da si iz Bele krajine sem kar tako ustrelila.Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

Hehehe, se mi je zdelo, da si kar na slepo (no, saj veš tisto o slepih kurah in zrnju, ne)

Evo, Katarina, imaš določene potenciale na vedeževalskem področju [jezik][ploskanje]

Atina
A misliš da ja? kaj praviš, da lahko začnem šlogat? Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

26. feb 2009 7:19

Nazaj na osnovn vprašanje: Meni je marsikaj smešno in rada vidim kreativnost in duhovitost na delu, vendar so področja, kjer je resnost mnogo bolj primerna. Pri iskanju potencialnih sodelavcev je nujen bolj resen slog nagovarjanja. Poslovno komuncirianje in smeškoti ne grejo skupaj. Tudi sintagma, "da bi nekoga uporabil" je neprimerna. Se človeku takoj zloži sklep, da nekdo, ki razmišlja o tem, da bi "nekoga uporabil", v resničnem življenju v resnici uporablja in razporeja ljudi. Duhovičenje o tem, da je plača vsak mesec je pa tudi neprimerno. Forumski kolegici želim uspešno poslovno sodelovanje. Da pa ga bo v resnici dosegla, naj izboljša svoje poslovnokomunikacijske veščine. Vendelina jr.

ursa40  

član od: 28.4.2005

sporočila: 610

26. feb 2009 8:17

No, verjetno se bo naša forumska kolegica o vseh nadaljnih zadevah pogovarjala bolj formalno. Mislim pa, da je z vprašanjem na naši kulinariki zadela žebljico na glavico, kje je več izkušenih pekaric kot tukaj.. Lepo pa radi se imejmo ursa40

jagodna pita  

član od: 19.2.2009

sporočila: 117

1. mar 2009 8:00

jaz sem slaščičarka in iščem samo dopoldansko delo v okolici kranja.imam veeeeeelllllllllikeeeeeee izkušnje.lp jagodna pita

tayra  

član od: 26.11.2007

sporočila: 3

1. mar 2009 19:38

Vendelina jr. je napisal/a:
Nazaj na osnovn vprašanje: Meni je marsikaj smešno in rada vidim kreativnost in duhovitost na delu, vendar so področja, kjer je resnost mnogo bolj primerna. Pri iskanju potencialnih sodelavcev je nujen bolj resen slog nagovarjanja. Poslovno komuncirianje in smeškoti ne grejo skupaj. Tudi sintagma, "da bi nekoga uporabil" je neprimerna. Se človeku takoj zloži sklep, da nekdo, ki razmišlja o tem, da bi "nekoga uporabil", v resničnem življenju v resnici uporablja in razporeja ljudi. Duhovičenje o tem, da je plača vsak mesec je pa tudi neprimerno. Forumski kolegici želim uspešno poslovno sodelovanje. Da pa ga bo v resnici dosegla, naj izboljša svoje poslovnokomunikacijske veščine. Vendelina jr.
Ja,itak...v teh časih,kakršni smo,naj bomo sedaj še vsi zategnjeni,pa resni,pa najboljš,da se vikamo med sabo.... Nisem pisala oglasa za prosto delavno mesto,povpraševala sem po slaščičarkah,kako pa se bom nadaljno obnašala do tistih ki se bodo oz.so se javile je pa druga stvar...mimogrede tale moj post je obradil sadove,kljub temu,da ne poznam bontona očitno. pozdrav...pa smeh je pol zdravja tayra

inteligentka  

član od: 23.10.2008

sporočila: 115

16. mar 2009 12:55

ja, res lepo.... prav "vesela" sem, ko prebiram take nekultivirane in po domače narejene ponudbe in odgovore... saj je zelo enostavno - osnovni bonton in kultiviranost obstaja, pa neka osnovna izobraženost... pa zelo enostavno - ko prebereš tak oglas ti je jasno kdo stoji za njim in, da bodo zadeve potekale zelo po domače, pa tudi, da boste morebitne kandidatke odstavljene zelo po domače... hahaha... pa se smejmo še naprej skupaj... komičnost je eno, resnost pri poslovanju pa drugo... jaz bi se ustrašila takega oglasa.... v tem primeru se zelo strinjam z v... prevod: "vesela" - zgrožena hahahaha....... zelo zabavno... inteligentka

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

16. mar 2009 12:59

inteligentka je napisal/a:
ja, res lepo.... prav "vesela" sem, ko prebiram take nekultivirane in po domače narejene ponudbe in odgovore... saj je zelo enostavno - osnovni bonton in kultiviranost obstaja, pa neka osnovna izobraženost... pa zelo enostavno - ko prebereš tak oglas ti je jasno kdo stoji za njim in, da bodo zadeve potekale zelo po domače, pa tudi, da boste morebitne kandidatke odstavljene zelo po domače... hahaha... pa se smejmo še naprej skupaj... komičnost je eno, resnost pri poslovanju pa drugo... jaz bi se ustrašila takega oglasa.... v tem primeru se zelo strinjam z v... prevod: "vesela" - zgrožena hahahaha....... zelo zabavno... inteligentka

Kako lahko sodiš, če ne poznaš...........................

inteligentka  

član od: 23.10.2008

sporočila: 115

16. mar 2009 13:07

oj, ma kaj ste čudni? kako lahko sodim?! kaj ni pisanje ogledalo človeka... saj ti je vse jasno... ja en primerno izobražen, kultiviran človek že ne more oddati take ponudbe... pa četudi je smeh pol zdravja... no ja - saj možno, da je ženska prav prijazna, preprosta itd... ampak jaz bi se vseeno bala zaupati tako neresni ponudbi... inteligentka

Tanja05  

član od: 26.12.2003

sporočila: 392

16. mar 2009 14:30

Res, malo drugačna ponudba kot smo jih vajeni, vendar mislim, da ne deluje nič manj resno kot bolj formalne - več ali manj po istem kalupu sestavljene ponudbe.

Tanja05

Pitončica  

član od: 7.6.2005

sporočila: 1677

16. mar 2009 16:08

Kaj ko bi se že enkrat začeli osredotočat na teme in morebitne odgovore, ki jih lahko ponudite, ne pa da se samo spotikate ob pravopis, napake, kulturo, bonton ....

Tisti/e, ki jih tema zanima naj si jo odprejo in zastavijo morebitna vprašanja oz. se javijo na prosto delovno mesto, ostali pa mirne duše pojdite naprej in si odpirajte vam poljubne in zaželjene teme.

Lep  pozdrav

Pitončica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti