25. feb 2009 22:44
Atina je napisal/a: | ||||||
Hehehe, se mi je zdelo, da si kar na slepo (no, saj veš tisto o slepih kurah in zrnju, ne) Evo, Katarina, imaš določene potenciale na vedeževalskem področju [jezik][ploskanje] Atina |
25. feb 2009 22:44
Atina je napisal/a: | ||||||
Hehehe, se mi je zdelo, da si kar na slepo (no, saj veš tisto o slepih kurah in zrnju, ne) Evo, Katarina, imaš določene potenciale na vedeževalskem področju [jezik][ploskanje] Atina |
26. feb 2009 7:19
Nazaj na osnovn vprašanje: Meni je marsikaj smešno in rada vidim kreativnost in duhovitost na delu, vendar so področja, kjer je resnost mnogo bolj primerna. Pri iskanju potencialnih sodelavcev je nujen bolj resen slog nagovarjanja. Poslovno komuncirianje in smeškoti ne grejo skupaj. Tudi sintagma, "da bi nekoga uporabil" je neprimerna. Se človeku takoj zloži sklep, da nekdo, ki razmišlja o tem, da bi "nekoga uporabil", v resničnem življenju v resnici uporablja in razporeja ljudi. Duhovičenje o tem, da je plača vsak mesec je pa tudi neprimerno. Forumski kolegici želim uspešno poslovno sodelovanje. Da pa ga bo v resnici dosegla, naj izboljša svoje poslovnokomunikacijske veščine. Vendelina jr.
26. feb 2009 8:17
No, verjetno se bo naša forumska kolegica o vseh nadaljnih zadevah pogovarjala bolj formalno. Mislim pa, da je z vprašanjem na naši kulinariki zadela žebljico na glavico, kje je več izkušenih pekaric kot tukaj.. Lepo pa radi se imejmo ursa40
1. mar 2009 8:00
jaz sem slaščičarka in iščem samo dopoldansko delo v okolici kranja.imam veeeeeelllllllllikeeeeeee izkušnje.lp jagodna pita
1. mar 2009 19:38
Vendelina jr. je napisal/a: |
Nazaj na osnovn vprašanje: Meni je marsikaj smešno in rada vidim kreativnost in duhovitost na delu, vendar so področja, kjer je resnost mnogo bolj primerna. Pri iskanju potencialnih sodelavcev je nujen bolj resen slog nagovarjanja. Poslovno komuncirianje in smeškoti ne grejo skupaj. Tudi sintagma, "da bi nekoga uporabil" je neprimerna. Se človeku takoj zloži sklep, da nekdo, ki razmišlja o tem, da bi "nekoga uporabil", v resničnem življenju v resnici uporablja in razporeja ljudi. Duhovičenje o tem, da je plača vsak mesec je pa tudi neprimerno. Forumski kolegici želim uspešno poslovno sodelovanje. Da pa ga bo v resnici dosegla, naj izboljša svoje poslovnokomunikacijske veščine. Vendelina jr. |
16. mar 2009 12:55
ja, res lepo.... prav "vesela" sem, ko prebiram take nekultivirane in po domače narejene ponudbe in odgovore... saj je zelo enostavno - osnovni bonton in kultiviranost obstaja, pa neka osnovna izobraženost... pa zelo enostavno - ko prebereš tak oglas ti je jasno kdo stoji za njim in, da bodo zadeve potekale zelo po domače, pa tudi, da boste morebitne kandidatke odstavljene zelo po domače... hahaha... pa se smejmo še naprej skupaj... komičnost je eno, resnost pri poslovanju pa drugo... jaz bi se ustrašila takega oglasa.... v tem primeru se zelo strinjam z v... prevod: "vesela" - zgrožena hahahaha....... zelo zabavno... inteligentka
16. mar 2009 12:59
inteligentka je napisal/a: |
ja, res lepo.... prav "vesela" sem, ko prebiram take nekultivirane in po domače narejene ponudbe in odgovore... saj je zelo enostavno - osnovni bonton in kultiviranost obstaja, pa neka osnovna izobraženost... pa zelo enostavno - ko prebereš tak oglas ti je jasno kdo stoji za njim in, da bodo zadeve potekale zelo po domače, pa tudi, da boste morebitne kandidatke odstavljene zelo po domače... hahaha... pa se smejmo še naprej skupaj... komičnost je eno, resnost pri poslovanju pa drugo... jaz bi se ustrašila takega oglasa.... v tem primeru se zelo strinjam z v... prevod: "vesela" - zgrožena hahahaha....... zelo zabavno... inteligentka |
Kako lahko sodiš, če ne poznaš...........................
16. mar 2009 13:07
oj, ma kaj ste čudni? kako lahko sodim?! kaj ni pisanje ogledalo človeka... saj ti je vse jasno... ja en primerno izobražen, kultiviran človek že ne more oddati take ponudbe... pa četudi je smeh pol zdravja... no ja - saj možno, da je ženska prav prijazna, preprosta itd... ampak jaz bi se vseeno bala zaupati tako neresni ponudbi... inteligentka
16. mar 2009 14:30
Res, malo drugačna ponudba kot smo jih vajeni, vendar mislim, da ne deluje nič manj resno kot bolj formalne - več ali manj po istem kalupu sestavljene ponudbe.
Tanja05
16. mar 2009 16:08
Kaj ko bi se že enkrat začeli osredotočat na teme in morebitne odgovore, ki jih lahko ponudite, ne pa da se samo spotikate ob pravopis, napake, kulturo, bonton ....
Tisti/e, ki jih tema zanima naj si jo odprejo in zastavijo morebitna vprašanja oz. se javijo na prosto delovno mesto, ostali pa mirne duše pojdite naprej in si odpirajte vam poljubne in zaželjene teme.
Lep pozdrav
PitončicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jugoslovenka
Pad Thai