Pozdravljene. Mi lahko kdo pomaga z nasvetom kje se kupi (LJ in okolica) penasta goba, ki se uporablja v tapetništvu (sedala stolov,...). Včasih se je dobila v Astri.
Hvala za pomoč in lep pozdrav!
mišonka
Pozdravljene. Mi lahko kdo pomaga z nasvetom kje se kupi (LJ in okolica) penasta goba, ki se uporablja v tapetništvu (sedala stolov,...). Včasih se je dobila v Astri.
Hvala za pomoč in lep pozdrav!
mišonka
24. feb 2009 18:57
Obi, Bauhaus, Baumax...
Vsaj v MB se dobi v teh treh, verjetno je v LJ isto... Ponavadi ima Bauhaus največjo izbiro.
čoko
24. feb 2009 19:08
V Baumaxu v Celju je nimajo, sem ravno prejšnji teden klicala. RadaJem
24. feb 2009 19:44
mišonka ( dobro došla ),
še kar v astri, le, da se ji sedaj reče merkur ( tista trgovina v bližini gosp. razstavišča ali plave lagune, v tisti luknji, ko je prej bila Astra ).
ežoj
24. feb 2009 23:38
ežoj,
točno samo, da ni "luknja" ampak "jama"
D.D. MERKUR LJUBLJANA JAMA Bežigrad 11
Riko
25. feb 2009 7:24
Poliuretansko peno izdeluje Plama PUR (za tale PUR nisem več prepričan, to se hitro menja). Oni bi vedeli povedati, kam jo prodajajo. Tel: 05 714 91 00 Miro
25. feb 2009 7:51
Plama Pur ima najcenejšo, če jo rabiš velike količine, potem se splača zapeljat dol, dobi se 2-3 trdote in različne debeline, pa tako za zgornji del sedežne.
25. feb 2009 8:52
Sicer ni v LJ ali okolici - jaz sem jo za kuhinjske stole, ki smo jih renovirali, dobila v podjetju Puro Tehnika v Slovenj Gradcu, 02 88 45 772. moniqKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Evitine Jakobove pokrovače
Zdrobovi ocvrtki s pomakami