Sincerita

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

tema odprta - 24. feb 2009 9:15 | ogledi: 1.882 | odgovori: 15

Tole je po mojem mnenju najboljše, vsekakor pa najbolj simpatično, kar je prinesel letošnji Sanremo. Rosalba Pippo z anakronimom ARISA, zmagovalka med sanremsko mladino.

Pesem govori o tem, kako je za kvaliteten odnos potrebna iskrenost. In to seveda pove na strahotno nepretenciozen način. Sama ARISA mi je pa v svoji neobičajnosti neverjetno simpatična in je totalno usklajena s svojim nenavadnim stajlingom. Italijanom pač uspe v množici pretencioznih in vpijočih in preveč-z-rokami-mahajočih najti tudi takšen biser.

Če ima katera boljši link, naj ga kar da gor. Italijani in youtube....nekako en gresta skupaj.

Uživajte v poslušanju.

http://it-it.facebook.com/video/video.p

Vendelina jr.

Temo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 24. feb 2009 09:17:09

evagirl  

član od: 4.10.2007

sporočila: 276

24. feb 2009 9:28

Ma lepe očke...pa lepo nabarvane. evagirl

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

24. feb 2009 9:44

Something special. Mejk ap na učkih je legendaren, čista klasika... lidka [sonce]

tinca  

član od: 3.9.2001

sporočila: 907

24. feb 2009 10:16

Kjutkano za crknit. Še grozljive špegle jo naredijo še bolj zanimivo. Edino hudo rdeča usta so mi mal tumač. Pesmica se bo pa zagotov prijela. Če kliknete še na link spodaj je slikca brez heripoterjevskih očal in je bejba prav fejst. Zelo refrešing maj darling a ne. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca

macek muri  

član od: 5.11.2008

sporočila: 107

24. feb 2009 10:46

Tudi meni je všeč pesem le s temi očali je nekam hecna .Tinca imaš prav na spodnjem linku je pa fejst bejba. macek muri

Vendelina jr.  

24. feb 2009 11:14

Evo še tekst. Kdor je kolikor toliko doma v kateremkoli romanskem jeziku, bo že ukapiral, za kaj gre. Jaz jo že od včeraj na veliko prepevam v kopalnici. Sinčeritaaa, adeso e tuto kozi sempličeeee, kon te ke sej luniko kompličeeee, di kuesta storja madžikaaaaaaaaaaa.... Sincerità Adesso è tutto così semplice Con te che sei l’unico complice Di questa storia magica Sincerità Un elemento imprescindibile Per una relazione stabile Che punti all’eternità Adesso è un rapporto davvero Ma siamo partiti da zero All’inizio era poca ragione Nel vortice della passione E fare e rifare l’amore Per ore, per ore, per ore Aver poche cose da dirsi Paura ed a volte pentirsi Ed io coi miei sbalzi d’umore E tu con le solite storie Lasciarsi ogni due settimane Bugie per non farmi soffrire Ma a volte era meglio morire Sincerità Adesso è tutto così semplice Con te che sei l’unico complice Di questa storia magica Sincerità Un elemento imprescindibile Per una relazione stabile Che punti all’eternità Adesso sembriamo due amici Adesso noi siamo felici Si litiga quello è normale Ma poi si fa sempre l’amore Parlando di tutto e di tutti Facciamo duemila progetti Tu a volte ritorni bambino Ti stringo e ti tengo vicino Sincerità Scoprire tutti i lati deboli Avere sogni come stimoli Puntando all’eternità Adesso tu sei mio E ti appartengo anch’io E mano ella mano dove andiamo si vedrà Il sogno va da se, regina io e tu re Di questa storia sempre a lieto fine Sincerità Adesso è tutto così semplice Con te che sei l’unico complice Di questa storia magica Sincerità Un elemento imprescindibile Per una relazione stabile Che punti all’eternità… Vendelina jr.

daga  

član od: 18.5.2007

sporočila: 1412

24. feb 2009 11:45

Prijetna izvajalka in pesem, ki veliko pove oziroma nauči, če jo poslušaš s srcem. Seveda je to stara tema, a vedno uporabna, še posebej tako lepo povedana. Letošnji Sanremo je bil, kar se petja tiče zelo preprost, brez skakajočih plesalcev v ozadju pevca, brez vseh mogočih dodajanj, tako, da se je bilo mogoče lepo osredotočiti na pesem in njeno izvajanje. daga

ursa40  

član od: 28.4.2005

sporočila: 610

24. feb 2009 13:42

Ma super je, sem jo hotla gledat že na You tubu, pa ni hotlo odpret. Čist nekaj posebnega pa tako enostavnega. ursa40

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

24. feb 2009 13:55

http://www.youtube.com/watch?v=sLEyHKlskKc (btw, a se se komu zdi, da je tale deklica reinkarnacija Polonce Dobrajc... not that there is anything wrong with that...??:))) lp, proxima

tinca  

član od: 3.9.2001

sporočila: 907

24. feb 2009 13:57

Ja ja.. bi jo blo zanimivo primerjat s kakšno sliko Polonce v mladih letih. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca

Vendelina jr.  

24. feb 2009 14:04

Meni je tale Rosalba bolj nekje med Kate Perry (I kissed the girl and I liked it....), Harryjem Potterjem in Nano Mouskuri (očala). Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti