25. feb 2009 14:55
nola je napisal/a: |
Ženska sprašuje, če poznate kakšno primerno lokacijo, celo prijazno razloži, kaj in zakaj išče, dobi pa kup pokroviteljskih nasvetov in opisov, kako se odklaplja ta ali druga
nola |
Ja, zato ker to je forum, kjer lahko vsak napiše kar želi, pa če mu je všeč ali ne, če se strinja ali ne, ali pa če je samo malo tečen ta dan. Zato pa človek tukaj ob vprašanju kakšno torto naj naredi dobi še kup nasvetov, kako to počnejo druge, nekaj kritik kaj sploh sprašuje, saj bi kot mama mogla vedeti. Zato tukaj ena da poročilo, kaj ona misli da je moderno in kup drugih napiše, da njim je to brezveze, pa nasvet, naj tu ne piše tega, ker je menda recesija in utegne koga žalostiti, če bo bral o lepih cunjah. Pa spet druga tema, kjer je ena tečna, pa ji druga svetuje, naj si pomaga s kroglami.... in še bi se našlo.
Drage moje, to je FORUM. Nisem še videla kulinarične ali nekulinarične teme, kjer bi se izključno odgovarjalo samo z odgovorom na vprašanje. Tako kot drugim ni treba komentirati in ugibati, tako tudi mamici03 sploh nebi bilo treba napisati, zakaj rabi to informacijo. Prav tako ji sploh nobenega od nasvetov ni potrebno upoštevati, niti iti na tisti oddih. Mislim, da je dovolj velika punca, da bo razumela, da če je vprašala, da bo zraven še prebrala kaj takega, kar je ne zanima. Tako kot preberejo/mo tudi drugi.
Mamica03, jaz ti želim, da bi našla kakšen super kotiček, pa zaradi česarkoli boš tam in karkoli boš počela. Kot sem napisala vem za enega, kjer bi lahko počela to kar si napisala, tudi sobo bi lahko najela (za spat ali pa ne), vendar žal ni v tistem območju, ki si ga navedla.
aja, pa še enkrat vprašam, kdo ji pa kaj sploh hoče?
Sporočilo je spremenil(a) matilda dne 25. feb 2009 15:03:56