Pozdravljene.
Mi lahko katera na podlagi osebnih izkušenj svetuje dobro kozmetičarko (LJ in okolica), ki ima izkušnje z nego problematične kože, se ti posveti, pri tem pa uporablja kvalitetno kozmetiko?
Hvala pa lep dan še naprej…
Živa
Pozdravljene.
Mi lahko katera na podlagi osebnih izkušenj svetuje dobro kozmetičarko (LJ in okolica), ki ima izkušnje z nego problematične kože, se ti posveti, pri tem pa uporablja kvalitetno kozmetiko?
Hvala pa lep dan še naprej…
Živa
23. feb 2009 19:53
Kaj res ni nobene dobre kozmetičarke v LJ?? Živi
23. feb 2009 20:00
Poznam kozmetičarko blizu Špara na Viču. Če ti odgovarja mi pošli ZS. breskva
23. feb 2009 20:30
Poglej, kozmetičark v našem mestu je ogromno. So v imeniku, imajo spletne strani, na katerih tudi piše, katere linije uporabljajo v svojih salonih (tisti, ki doma delajo zvarke, hvala bogu ni več). Upam, da ne pričakuješ, da bo zdaj tule padlo kakih dvajset odgovorov v stilu "moja je pa ful fajn...." Se mi zdi, da bolj sprašuješ, kako sploh zgleda tretma. Izgleda takole. Te pozdravijo, ti dajo plašček (ali pa šparajo in ti ga ne dajo), ti se v osnovi slečeš do pasu (ker ti bodo masirali dekolte in hrbet je tako najbolj praktično), greš na mizo, te pokrijejo, oćistijo obraz, potem ti dajo na obraz piling (se odločijo ali je mehanski ali encimski) in potem dajo dol piling in sperejo obraz. In tu sta potem dva načina: v enih salonih nadaljujejo z masažnim serumom in z masažoh mehčajo kožo, v drugih pa proti tebi usmerijo vapozon in ti s soparo zmehčajo kožo in razširijo pore. Potem sledi famozno čiščenje kože: Pri problmatični malo dlje časa, pri običajni malo manj. In potem sledi seum za pomiranje kože in spet masaža in potem sledijo kombinacije mask (problematične kože dobijo kakšne maske na temelju soli in alg, čez dajo potem nekaj za hidratizirati, druge kože dobivajo pa kaj bolj hranljivega, pa kaj za elastičnost in potem še hidrantno zadevo. Masko držiš kakih 20 minut, potem jo sperejo, tonizirajo in namažejo s kremo. Najbolje, da greš po takem tretmaju naravnost domov (jaz najraje hodim h kozmetičarki ob osmi uri zvečer), da se tam umiriš in si potem naslednje jutro opereš lase. Do jutra se tudi koža umiri. Med čiščenjem in masažo ti kozmetičraka itak pove nekaj bazičnih o tvoji koži in načinu nege (obupno veliko žensk ne zna uporabljati tonika, dokler jih tega ne nauče v salonih). Včasih ti dajo tudi kak tester (jasno, da potem kupuješ kozmetiko, ki jo sami zastopajo) in ti tudi povedo, na koliko časa je primerno, da jih obiskuješ. Za problematično kožo (okej, kaj to pomeni) je treba hoditi kako leto redno vsak mesec vsaj enkrat, da se koža postopoma očisti in da se ne tvorijo več nove svinjarije. Potem pa to postane ritual, ki se mu človek težko odpove. Skratka, ti kar malo potelefoniraj in vprašaj kozemtičarke - bolje da ti one kaj povedo, kot da bo tule petnajst hvalnic svoje malhe. Vendelina jr.
23. feb 2009 20:30
EVE lepotni center na Celovški v Lj. Jaz sem zadovoljna z njimi. So pa punce(vsaj dve) nekje iz Zasavja in imam vedno občutek,da se bolj trudijo pri delu,kot v salonu,kamor sem hodila prej.Ravno zato ga še toliko bolj priporočam. lp sara_k
24. feb 2009 9:07
Jaz sem svoje čase hodila v Lancome center na Slovenski, kjer sem lepo ujela z eno od kozmetičark - ker na koncu je važna tudi kemija med tabo in osebo, ki te "obdeluje", in ne samo kvaliteta tretmaja. strelka
24. feb 2009 21:08
Punce, hvala vsem za pomoč in nasvete! Ko se odločim in katero od teh preizkusim, sporočim izkušnje! Lahko noč Živi
25. feb 2009 7:47
Mene pa zanima, koliko stane takšen tretma pri kozmetičarki...okvirno od-do? Hvala.
25. feb 2009 8:16
Od 30€ pa navzgor. Ponavadi je okoli 50€.
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure svedri s paradižnikom in baziliko
Korenčkova juha