Potni list- nujno

kletka  

član od: 1.5.2007

sporočila: 151

23. feb 2009 17:04

Čoko, zanimivo, namreč ravno danes sem bila na UE v Mb in so mi rekli, da je doplačilo 5 evrov, če je nujno. Imajo pa neke finte (by Američani), da na fotografiji ne smeš kazati zob, zato sem morala kar lepo še enkrat k fotografu. kletka

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

23. feb 2009 17:09

Dodala bi še (morda kdaj drugič komu pride prav), da tudi od izdelovalca (Cetis) do pošte recimo v Celju traja en čas (verjetno ob določeni uri peljejo na pošto). Pri nas smo imeli primer, ko ga je ena gospa potrebovala super nujno in sem šla jaz z njo v Celje na Cetis (peljala je seveda ona), ker tam mora osebni dokument sprejeti uradna oseba tako da smo še malo pospešili zadevo. Kot je rekla mamamia se v Mb da precej stvari dogovoriti, menim, da je tudi drugod tako... Začetnica

lili_stef  

član od: 18.1.2007

sporočila: 183

23. feb 2009 19:03

Jaz pa sem hotela lansko leto hčeri naredit v ponedeljek za v petek, pa se se mi je na uradu skoraj zjokala, kakšne probleme imajo in se morajo potem zagovarjat. Skratka ni hotela niti slišat in tako je ostalo, da ga še danes nima. Se pravi, da so naši uradniki daleč od prijaznih in ustrežljivih, glede na to kar ste nekatere povedale. lili_stef

čoko  

član od: 19.11.2007

sporočila: 867

23. feb 2009 19:05

kletka je napisal/a:
Čoko, zanimivo, namreč ravno danes sem bila na UE v Mb in so mi rekli, da je doplačilo 5 evrov, če je nujno. kletka

Verjetno pride do razlike zaradi poštnine- mi smo dvignili osebno in to odpade... Cena me je pa res presenetila, ker sem nekje na straneh e-uprave zasledila, da se za nujno izdelavo cena poveča za 50%! Sicer tudi to ni taka stvar, če je nujno, ampak vseeno...

Tako da tokrat pohvala javni upravi, vsaj kar se tiče izdelave dokumentov za nujne primere- kapo dol.

čoko

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

23. feb 2009 19:20

lili_stef je napisal/a:
Se pravi, da so naši uradniki daleč od prijaznih in ustrežljivih, glede na to kar ste nekatere povedale. lili_stef
Morda si pa naletela na slab dan. Danes so tudi vsi novinarji slabe volje tekali po naši bajti, ko jim nihče ni povedal koliko podpor za referendum se je že nabralo... Začetnica

_kekec_  

član od: 25.2.2005

sporočila: 230

23. feb 2009 20:35

čoko, to je bilo 3 leta od tega.ne vem pa kako je zdaj. srečnoooo _kekec_

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti