10. feb 2010 14:46
Loni je napisal/a: |
A zdaj jih ne dela več? Bi jaz dva naročila. Loni Makaroni |
Ne, žal.....
rimljanka - zasebno mnenje
10. feb 2010 14:46
Loni je napisal/a: |
A zdaj jih ne dela več? Bi jaz dva naročila. Loni Makaroni |
Ne, žal.....
rimljanka - zasebno mnenje
12. feb 2010 11:58
Prosim a mi lahko katera da link od Recinih krofov, da jih danes poizkusim naredit. Nimam pluskota, hvala za pomoč. Lep dan vsem syu
12. feb 2010 12:17
O hvala Npahor4, to je bla pa hitra akcija. Želim tudi tebi uspešno peko. syu
12. feb 2010 13:38
Meni pa niso uspeli nimajo krancelnov. Kako se naredi "lažje" testo?? asimetra
12. feb 2010 14:15
Asimetra, a recini krofi ti niso uspeli?
Meni prej niso nikoli ratali in sem bila trdno odločena, da bom, če že moram, delala samo flancate. Potem pa sem videla njen recept in letos bodo že četrto leto, kar jih delam po tem receptu in vedno super uspejo. Seveda mi testo naredi kruhomat, ostalo običajno narediva z možem, "pospravimo" pa jih vsi skupaj, pa še kakšen sosed ali žlahta. Opažam pa, da nekateri delajo krofe kadarkoli v letu, pri nas so pa na sporedu izključno v tem času in to običajno ena ali maksimalno dve rundi. Jih pa vselej kupimo, če se slučajno mimo Trojan vozimo in smo tudi s takimi zadovoljni.
rrr
12. feb 2010 14:27
Tudi meni po recinem receptu ratajo super - bom prilepila fotke letošnjih ( brez kisle smetane, ker je nisem imela ) lp, vanjatajnsek
13. feb 2010 8:32
Ja Reca krofi mi niso uspeli priznam odličnega okusa so...ampak so bili samo rjave kepe brez kranceljnov. Kje sem ga polomila? asimetra
13. feb 2010 11:15
Lahko, da je blo preveč olja, ali pa mogoče da so krofi preokrogli. Jaz jih vedno malo potapkam, da so malo bolj ploščati. drugače pojma nimam kako to, da ti niso ratali oz, da ni blo roba. Jaz se jih bom lotla čez ene dve uri, po kosilu. Upam, da ratajo kot lanski, ki so bli res odlični. letos jih bom nekatere še oblila na vrhu s čokolado, ker mi je ostala od jutranjega ježka, ki sem ga delala za taščo. Katarina K http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/
13. feb 2010 11:47
tudi meni letos niso ratal,prosim za kak res enostaven in dober recept zakosekKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Miklavževi parkeljni
Pohorska gibanica