11. mar 2009 21:33
anaeva, kupila sem mesečne.
čez kakšen mesec pa dobijo tudi sadike gozdnih, pa bom šla še po te.
lp veverica cak
11. mar 2009 21:33
anaeva, kupila sem mesečne.
čez kakšen mesec pa dobijo tudi sadike gozdnih, pa bom šla še po te.
lp veverica cak
16. mar 2009 18:15
Jaz sem jagode pred dvemi leti naročila pri Bakker-ju. Moram reči, da sem z njimi zelo zadovoljna. Obilno rodijo in so okusne. Ko sem jih dobila so igledale tako uboge, da sem mislila, iz tega ne bo nič. Pisalo pa je, da so rastline v mirovanju. Že isto leto sem imela kar nekaj plodov, v lanskem letu pa so res obilno rodile. rdeca jagoda
16. mar 2009 18:38
Lansko leto sem kupila "jagode vzpenjalke, ki obrodijo povsod". Posadila sem jih na balkonu v globok lonec, pripravila palice, jih zalivala, kot je pisalo v navodilih, a so mi 3 od petih zgnile v 10-14 dneh. Poslala nazaj, dobila povrnjen denar. A mene vseeno zanima, katere jagode uspevajo na balkonih in ali imate kakšne izkušnje z gojenjem le-teh? En jagodni pozdrav vsem skupaj, mojcap
19. mar 2009 16:20
Pozdravljene! Danes sem gledala sadike jagod v Kaliji in imajo ceno 1,39 eur. Zdijo se mi kar drage. Imate kakšno idejo cenejših variant? ursula-ce
20. mar 2009 17:33
Jaz sem jih kupila pri Breskvarju.
lp veverica cakKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure testenine z dimljenim lososom
Pohorska gibanica