23. feb 2009 9:38
Malo pozno, a iz srca: še naprej veliko užitkov pri čoko-koko-cukr-peki. jankica
23. feb 2009 9:38
Malo pozno, a iz srca: še naprej veliko užitkov pri čoko-koko-cukr-peki. jankica
20. feb 2010 8:10
Da nadaljujemo, ne morem verjet ampak eno leto je mimo.
Moji najboljši prijateljici želim vse naj, naj, naj za njen dan. Pa, da bi se malo spočila od vseh teh čudovitih umetnij, ki jih ustvarja, da ne bi slučajno pregorela, potem pa ne bomo mogli sline cedit...
jade
20. feb 2010 8:20
Vse najboljše
barbara9
20. feb 2010 8:21
Stana, vse naj..................... ostani, kot si. ........................................
rimljanka
20. feb 2010 8:31
Vse najboljše Stana!, tudi od mene. Teka
20. feb 2010 9:02
Želim ti veliko lepega
rrr
20. feb 2010 9:46
Še eno leto je okrog;
čas, kam tako hitiš?
Počakaj, počakaj... Stani ima še veliko za naredit!
Draga Stani, uživaj v svojih umetninah, uživaj v svoji družini, uživaj v KulSlo (čeprav, zadnje čase nimaš veliko časa zanj). Naj ti sonce sije vsak dan; bodi srečna in zdrava!
Pozdravček!
20. feb 2010 10:42
Blanchy
kozamurnik
sporočila: 2311
20. feb 2010 11:18
Vse lepo ! Hvala ti za pristen in prijazen odnos ki ga imaš do vseh nas. Ne glede nato, ali se poznamo ali ne, si vedno pripravljena pomagati in svetovati in prav za vsakega imaš pohvalno in spodbudno besedo. murnikKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami
Zvezdice alla Alfredo