20. feb 2009 9:31
O, groza te študentke na blagajnah, ko se vmes pogovarjajo, so počasne, se motijo. Ajej... V trgovinah, kjer so študentke, pa prav v enem boljšem sosedu jih je cel kup, sem zadnjič pustila vse na pultu in šla ven. Mi je dvignilo pritisk, ko smo vsi zavijali v vrsti z očmi, ko je klepetala, pa neke listke delila prav počasi, pa vrečko, pa... Pa potem kartica ne dela, pa ne vem kaj še vse. No, ko je bila na telefonu, da naj ji pride kdo pomagat, sem jaz zgubila potrpljenje. In se tej trgovini izognem, če se le da.
Tko da ne vem, kaj pridobijo s študentkami. Meni je čas dobrina in hočem postrežbo, kot se šika. Hitro, korektno. Jaz ne hodim v trgovino, ker mi je dolgčas in zabijam čas, pa imam potem še čas klepetat in v luft gledat. Jaz sem na minute naštimana...
Včeraj, pri drugem najboljšem sosedu, delikatesa, oddelek sira, nikogar tam. Super. Sva čakala, pa potem začela nekaj brskat, sicer je ravno v tistam času nekdo pomolil nos, če je kaka stranka, naju dojel kot da si bova izbrala že tam ponujen in zavit sir in šel nazaj. No, na koncu sva se res zadovoljila s tem, ker... Ma ni da bi govoril.
Je bila pa prodajalka na blagajni profi, zelo, moram priznat.
lidka [sonce]