20. feb 2009 17:22
No, ja, ker ni čisto ven iz teme (boste vsaj videle, kako izgledajo spletni albumi v Picasi ), vam pokažem še eno kuhinjo. Tudi ta je moževo delo, lastnika sta pa prijatelja.
Mojca
20. feb 2009 17:22
No, ja, ker ni čisto ven iz teme (boste vsaj videle, kako izgledajo spletni albumi v Picasi ), vam pokažem še eno kuhinjo. Tudi ta je moževo delo, lastnika sta pa prijatelja.
Mojca
21. feb 2009 6:47
Zelo lepo, bi se priporočala, ker pa živimo v bloku ni pogojev za kaj takega. Hvala za slikce, pa še vnaprej veliko kreativnosti pri vajinem delu. fuksija
22. feb 2009 16:36
M ni kej rečt, Damjan obvlada kamn. Tudi jaz sem pogledala tvoje slikce. Sem bila pa tako firbčna,da sem pogledala vse. Super. sweets
23. feb 2009 9:34
Mene pa zanima čas nalaganja slik: ali gre v picasa kaj hitreje kot v moj-album? jankica
23. feb 2009 14:00
Jankica, povsod je čas nalaganja odvisen od velikosti slik in od hitrosti povezave. Sicer pa ti ne morem nič kaj konkretnega poročati, ker v moj-album še nisem nalagala. V primerjavi s shrani.si je hitrost nalaganja v Picaso tam - tam. Vsekakor se ti splača za nalaganje v katerikoli spletni album slike zmanjšati (nikjer ne rabiš velikosti recimo 8 ali 10 mio pik).Ali pa že na fotoaparatu nastavi velikost 1 mega ali pa PC, kadar slikaš kaj takega, kar boš dajača v spl. albume.
Mojca
23. feb 2009 14:08
Ajej, tale Damjan je res facl... Meni je fantastično!... lidka [sonce]
24. feb 2009 10:28
mamaF, na hitrost povezave sem računala, na velikost slik pa nisem pomislila. Hvala za namig. jankicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nacho čips gostija
Jernejev zelenjavni curry