18. feb 2009 13:53
renata69: DA.
rimljanka - zasebno mnenje
18. feb 2009 13:53
renata69: DA.
rimljanka - zasebno mnenje
18. feb 2009 14:33
men se vseen zdi tako, in da na je na tem forumu prav smešno včasih kako se razpravlja o ločevanju odpadkov, v vseh ostalih temah pa se govori ravno o nasprotnem.... ne rečem da se meni kdaj ne zgodi kaj v tej smeri, samo se pa zavestno odločam proti določenim prijemom. bannanna_v_slo ;)
18. feb 2009 16:25
bannanna je napisal/a: |
men se vseen zdi tako, in da na je na tem forumu prav smešno včasih kako se razpravlja o ločevanju odpadkov, v vseh ostalih temah pa se govori ravno o nasprotnem.... ne rečem da se meni kdaj ne zgodi kaj v tej smeri, samo se pa zavestno odločam proti določenim prijemom. bannanna_v_slo ;) |
Imajo pač eni vedno prav...kar navadi se, greš lažje skoz življenje. Skoz eno uho noter, skozi drugo ven...
strippy
18. feb 2009 18:12
rimljanka je napisal/a: | ||
No ja, če se tega lotimo enkrat letno, pač ni neka velika potrata. |
18. feb 2009 18:17
Renata, točno tako. Pa še težav ni kot pri klasični peki, ko sem pri cvrtju na el. plošči tresla kozico, da so krofi bolj shajali oz. niti ne vem zakaj, sem pač ubogala mamo. Balenka
18. feb 2009 20:01
hvala za vse odgovore, sem začetnica v kuhi in tudi pri cvrenju krofov, zato morda nekoliko neumna vprašanja- ampak sedaj nekaj več vem in še enkrat hvala kalantejaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rogljič Croque Madame
French toast s sadjem