Ker imam letos v planu opraviti poklicno maturo (izobraževanje ob delu), me zanima, če mogoče veste v kakšnem časovnem razmiku se opravljajo izpiti, ali so vsi izpiti v enem tednu?
Hvala in lp.
Ker imam letos v planu opraviti poklicno maturo (izobraževanje ob delu), me zanima, če mogoče veste v kakšnem časovnem razmiku se opravljajo izpiti, ali so vsi izpiti v enem tednu?
Hvala in lp.
12. feb 2009 10:37
http://www.ric.si/poklicna_matura/maturitetni_k Upam, da ti to kaj pomaga. Pa veliko sreče pri opravljanju! Lp, Jasmina Jasminy
12. feb 2009 10:45
No, v enem tednu vse ne gre. Štirje predmeti pisno, štirje ustno......................(ali kakšen od tega storitev z zagovorom, recimo).
Najbolje ti bodo pa to povedali tam, kjer misliš opravljati maturo. Ampak, trenutno že teče. misliš torej na junijski rok?
rimljanka - zasebno mnenje
12. feb 2009 12:31
V dveh tednih še gre, odvisno od izbranih predmetov; navadno se izpelje vse skupaj v treh tednih.
tulkaneznan uporabnik
12. feb 2009 13:02
tako je tulka...tudi sama imam letos poklicno maturo in je tako lovebeybaneznan uporabnik
12. feb 2009 21:00
kaj pa je poklicna matura?pa lep pozdrav. hmmneznan uporabnik
12. feb 2009 21:15
poklicna matura je ko opraviš 4 letno poklicno srednjo šolo in na koncu zadnjega letnika te čaka preizkus znanja iz glavnih predmetov v stroki in temu pravimo poklicna matura... kot info. gimnazija ima pa splošno maturo... lp lovebeybaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | malaga |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Moje štručke
Hot dog v listnatem testu