10. jun 2013 18:13
Jst sm šla lani v Simonov zaliv- najlepši apartma na svetu (nad Mercatorjem če ti je kaj znano)
Dala sem 45€ dan v špici sezoni, z lastnikom se pa da use zmenit....lahko ti dam številko pa ga pokličeš če še ma :)
TamaraP
10. jun 2013 18:13
Jst sm šla lani v Simonov zaliv- najlepši apartma na svetu (nad Mercatorjem če ti je kaj znano)
Dala sem 45€ dan v špici sezoni, z lastnikom se pa da use zmenit....lahko ti dam številko pa ga pokličeš če še ma :)
TamaraP
13. jun 2013 8:01
Pozdravljeni vsi skupaj, poglejte še tole spletno stran
Izven glavne sezone se da dobit precej ugodno zelo v redu apartmaje, trenutno imajo tudi akcijo
Lep pozdrav, Mateja
13. jun 2013 11:06
Trixie!
Pride mogoče v poštev tudi Červar? Poznam neko gospo, ki tam oddaja apartmaje v prvi vrsti tik ob morju - marini. Junija mislim, da so cene 40,00 €/dan. Do plaže je pa cca. 200 m.
LP
Spela
13. jun 2013 12:49
Spela, lahko mi sporočiš po zs.
So se plani malo obrnili in sva danes še doma.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
15. sep 2019 11:58
pozdravljeni,
za obdobje od 16.9. pa do 30.9.2019 v okolici Izole oddamo popolnoma opremljen apartma za 4 osebe. Oddaljen od centra 2,5 km. Ponuja brezplačen WiFi, parkirno mesto ob hiši, teraso v zelo mirnem okolju z pogledom na morje....
lp
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehova potica po receptu moje mame
Rižek z lososom