10. feb 2009 8:57
Odsvetujem darilne bone za Baby center, ker so tam reči povečini dražje kot drugje, niti nimajo ne vem kakšne izbire. Glede na to, da ima večina staršev že tiste tavelike reči pred porodom (v mislih imam vozičke, posteljice), predlagam, darilne bone za Mueller - imajo dobre plenice svoje znamke po zmerni ceni, veliko izbiro otroške kozmetike (milo Buebchen je bilo pred nekaj meseci za tretjino cenejše kot v zgoraj omenjeni trgovini).
LENČA je napisal/a: |
Zelo dobra ideja je tudi nekaj samo zanjo, pa ne te kremice za napenjanje kože. Marsikatera mamica ima po porodu težave sama s sabo, da je grozna in ji je nerodno že pred svojim partnerjem. S takim darilom ji lahko daš povod za tako razmišljanje. Če bo želela nekaj storiti zase, si bo že kupila tisto kremico, Mogoče ji daj potem raje darilni bon za drogerijo.
LENČA http://www.moj-album.com/uredi/lencaa/144316 |
Se mi porajata dve vprašanji ob zgoraj napisanem. Ali smo ljudje res tako zelo različni, ali pa Lenča, še nisi rodila?
Navadno po porodu ne hodimo prav dosti po drogerijah in "čekiramo" ponudbo krem, pred porodom je bil fokus vsekakor drugje ;-)
Trebuh po porodu potrebuje kar nekaj časa, da pride vsaj približno do stanja pred nosečnostjo. Brez vadbe tako ali tako zelo težko. In vsem, ki smo rodile je jasno, da je normalno, da dan, teden, mesec po porodu ne moremo izgledati kot iz škatlice. Mene je zelo presenetilo, da sem bila dan po porodu tam nekje v petem, šestem mesecu
in zelo prav mi je prišel nasvet, naj si nikar ne pripravim prednosečniških oblačil za dan, ko bom odšla domov.
veverica