12. feb 2009 14:57
Jaz bom rekla tako, kot sem že rekla pred nekaj časa eni članici. Ne maram, da se me meče v določen koš. Jaz sem pač taka, da se rada z vsemi razumem. Prvo kar me je zmotilo, da smo tiste, ki smo bile na Krasu na izletu baje opravljale, ker če človek gre kam z lidko in katko absolutno mora opravljat... Nikoli nisem bila opravljivka in nevem kaj bi od tega imela. Smo se imele brez tega čist preveč super... Moti me tudi, da se zadnje dni v sosednjih temah skoraj vsak post sarkastično nanaša na to kako kdo ni moderen, kako nima novih kavbojk. Sama (za koga drugega nebom trdila) si ne bi upala med vrsticami norca delat iz nekoga in mislim, da se to še ni zgodilo (razen interne fore, ki jih sogovorniki razumejo). Tudi nesramna mislim, da nisem. Pravijo mi sicer da imam baje čuden smisel za humor, tako da če se je kdo zaradi mojega pisanja počutil prizadetega me lahko kontaktira na zs in mislim da se bo vse dalo pojasniti. Nesramna sem bila edino do dveh oseb, in sicer meli79 in konan va fanculo, ker sta bila nesramna do naših članic in sem se nekak čutila dolžno jih zagovarjaz pa še malo pritiska mi je naraslo. Prav briga me, če se npr. ežoj ne razume z vendy, včasih vendy kaj "bedastega" napiše včasih ežoj, včasih celo jaz. Sem kontaktirala že z obema po zs in se ne čutim ne sovražnica ne muha podprepnica katerega od njiju. In prav briga me "zvezdniški boj" med mm in katko, res da sem s katko na vezi tudi mimo kulslo, ampak tudi mm se mi zdi zabavna in fajn, zato si tudi z njo kaj napišem. Tako trapasto otroško obnašanje pa mi gre res že prav na živce. Opravljanje v klepetalnici, norčevanje v sosednjih temah. Frina ti si bila vsaj toliko da si v tej temi napisala da ti je bizarna. Ajd še vedno bolje to kot pa med vrsticami povsod drugod. Sicer pa kregarija na vsakem koncu v vsaki temi. Nevem če si še želim biti v taki družbi. Saj vem zdaj bo kdo pomislil: "saj ti ni treba..." Začetnica