16. feb 2009 12:14
very helpful Vendelina, hvala...zdaj pa samo, da še odklopim od klasike in nabavim eno tako oblekico, ki jo je prilimala Začetnica, pa sem na konju. Lep dan punce jana2
16. feb 2009 12:14
very helpful Vendelina, hvala...zdaj pa samo, da še odklopim od klasike in nabavim eno tako oblekico, ki jo je prilimala Začetnica, pa sem na konju. Lep dan punce jana2
16. feb 2009 12:19
Jana, če jo najdeš mi sporoči, jaz sem na internetu našla slikco, pa še ni bilo nekega uspeha... Začetnica
16. feb 2009 12:27
Vendelina, se popolnoma strinjam s tole izjavo: Pa še en ženski nasvet: če maturantka kdaj še potrebuje mamo, jo pri maturantski obleki. Sodeluj pri tem procesu od začetka do konca, bosta imeli obedve lepe spomine. Se že dooooooogaja! Namreč, zelo sva srečni, ko sva tako rekoč spotoma med enim in drugim terminom informativnega dne dobili lično večerno torbico in čeveljčke v "najboljši možni barvi" - oblekca pa doma v omari, he, he. Sicer pa sva se tudi midve že pogovarjali o tem, ali oblekco ožati ali ne. Torej, nabava košaric, potem pa finiš zadnji teden (pri šivilji). *Etka, hvala tudi za tvoj nasvet. jankica
16. feb 2009 13:27
He, he... Jaz sem kot bi z Lune padla, nč ne vem, vsa sem zmedena... : ) lidka [sonce]
16. feb 2009 14:47
katka lopatka je napisal/a: |
Atina, seveda, ti se kar pridruži, si fejst punca, boš pa lahko drugi grupi sporočila realno stanje opravljanja... |
Evo, vzemite še mene ( nisem punca, sem pa fejst ), le Atini ne bodo verjeli. Obljubim, da vam bom pomagal kokr se le da, posebej pri filanju tistih košaric, pa ocenjevanju prave velikosti in oblike, pa .........
ežoj
16. feb 2009 15:08
ježeš, ubožec.....se mi kar malo registri sočutja odpirajo...... Vendelina jr.
16. feb 2009 15:21
A une tvoje si že vse prečekiral in pomeril??? lidka [sonce]
16. feb 2009 15:32
ežoj, tule je link, da boš malo "utrdil gradivo" http://www.lisca.com/index.php?page=izracun-veliko Vendelina jr.
16. feb 2009 18:30
Ežoj, ampak če greš s tole grupo, se treba našminkat (sicer se pust bliža, tako da verjetno ni problem ...)
Atina
16. feb 2009 18:40
Atina je napisal/a: |
Ežoj, ampak če greš s tole grupo, se treba našminkat (sicer se pust bliža, tako da verjetno ni problem ...) Atina |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cvetačna juha s popečenim kruhom
Rezanci Barilla s slanino in gobami