4. feb 2009 20:48
Žal dekleta z velikimi, hmmm, dekleti, ne more imeti tankih naramnic na mordcu. Veš kako lepše izgledajo, če so v pravi košarici. Spet sem pri Oprah, predvsem zato, ker velikokrat sproži plaz, da vsi mediji govorijo o temi, ki jo začne. Torej, njena oddaja oz. odmev na njo me je pripravil do tega, da sem šla v eno nobl veleblagovnico, kjer so mi izmerili, hm, deklici. Skoraj me je kap kako lepše sem izgledala v novi številki! Na poti domov sem moža poklicala z veselo novico, da sem imela instantni boob job.
Malo sem pobrskala, tule je preljuba stran s slikami prej in pozneje, tudi deklico z večjim oprsjem so našli:
http://www.oprah.com/slideshow/omagazine/slideshow
Pa še reči, da lepi modrčki ne pridejo v večjih številkah!
Sicer pa mislim, da so našli kar dobre primerke resničnih žensk. Tudi Trinny in Susannah ves čas govorita o tem, kako pomembno je imeti pravilen obseg modrca za podporo in pravo številko košarice, da se delkici ne "zlivata ven". Kakšen besedni zaklad so našli! Dobesedni prevod je zato, ker po pravici povedano, ne znam prevajat.
BTW, a v lj na bivši Titovi še obstaja privat butik (?), kjer so po meri delali modrčke? Zadnjič nisem bila pozorna...
Vanja