7. feb 2009 9:33
katka lopatka je napisal/a: | ||
|
Če bo prostor za v Zagreb se javljam tudi jaz
Saj tam se lahko gre tudi v kak drug šoping, ne samo pekarski, ane?
saša
7. feb 2009 9:33
katka lopatka je napisal/a: | ||
|
Če bo prostor za v Zagreb se javljam tudi jaz
Saj tam se lahko gre tudi v kak drug šoping, ne samo pekarski, ane?
saša
7. feb 2009 10:27
sara.vidmar je napisal/a: |
Atina, Simona, Tulka, tudi Vanja, če imaš res stare kavbojke , kje se dobimo za tisto kavo? sara |
Opa, se nas pa nabira!
Atina
7. feb 2009 10:40
Dress Code: stare kavbojke in svetlomodra senčka nad očmi? matilda Sporočilo je spremenil(a) matilda dne 07. feb 2009 10:42:43
7. feb 2009 10:58
tulka je napisal/a: |
mm, greš zraven? tulka |
Sevedaaaaaaa
MM
7. feb 2009 12:10
Atina je napisal/a: | ||
Opa, se nas pa nabira! Atina |
Se lahko še jaz pridružim? Bomo zavihale stare kavbojke in skupaj brodile po naših brezdajnih plitvinah.
Pa ajmerje s sabo, ni za verjet, kaj se vse najde v plitvem.
nola
7. feb 2009 14:59
Ok, kostime za službo kupujem načeloma vsako leto, kavbojke imam pa stare nekaj let. Me vzamete s sabo na kavo? Sem premislila; nazadnje sem kupila kavbojke pred tremi leti. Je to dovolj staro? Pleaseeeeee! Issi
7. feb 2009 15:08
Hm, vidim, da ne spadam samo jaz v kategorijo "preprostih sirotic"
LP
cervus
7. feb 2009 16:31
nola je napisal/a: |
Bomo zavihale stare kavbojke in skupaj brodile po naših brezdajnih plitvinah. Pa ajmerje s sabo, ni za verjet, kaj se vse najde v plitvem. nola |
7. feb 2009 19:06
spagon je napisal/a: | ||||
Če bo prostor za v Zagreb se javljam tudi jaz Saj tam se lahko gre tudi v kak drug šoping, ne samo pekarski, ane?[joj][jezik][srecen] saša [muca] |
7. feb 2009 19:13
Ja Začetnica, saj ni fora a so kavbojke nove al stare, glavno je KAKO jih nosiš ane?
sašaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gratinirani svaljki
Debeli špageti s poletno zelenjavo