4. feb 2009 15:40
Moram povedat, da se ne strinjam z enim gornjim postom, "Blue eyeshadow should absolutely be illiegal" po moje. Ne glede na barvo oči, razen seveda za zabavo v stilu 80-ih let. Ouch, česa včasih nismo počele!! Oči pridejo dosti bolj do izraza s komplementarnimi barvami, torej, modre z rjavim senčilom, rjave z kakšnim beige (čeprav to ni komplimentarna barva, sicer pa glej naslov knjige zgoraj), zelene s temno vijoličastimi. Pa smokey eyes seveda pašejo čisto vsem, še posebej v kombinaciji z ne preveč kričečo šminko ali lip glossom. Sicer se pa držim "the no make up makeup" filozofije, sem prepričana, sem prepričana, da niti Loni ne bi prestrašila.. Pred nekaj leti sem začela z eyelinerjem, v bistvu uporabim kar malo večji koncentrat eggplant barve senčila za oči in nanesem s tankim čopičem. Nikoli se mi ni zdelo vredno fidlat s tem, ker pač nimam preveč potrpljenja, potem sem bila pa enkrat prisiljena v to in ugotovila, da si ga sama nanesem v 30 sekundah.
O oblačilih ni vredno zgubljat besed, držim se klasike s kakšnimi modnimi dodatki. Torbice, oh to je pa druga zadeva, da o čevljih sploh ne zgubljam besed. Sem sicer resnično upala, da bo ekonomska kriza spravila čevljarske firme k pameti in da jih bodo začeli proizvajat z malo nižjimi petami. Oni pa nič, še hujše so kot lani, jaz bom pa obubožala z obiski pri kirotu. Slikice čevljem, prosim...
Vanja