5. feb 2009 16:00
Sara, nas to preprosto veseli.
Ene pa veseli hribolazenje (recimo, mene ne, pa nikogar ne sprašujem kako za vraga se lahko kdo ukvarja z nečem tako "nezanimivim). Ali pa delo na vrtu in z ločnicami....Ali pa zbiranje znamk....
Hočem reči, a ni fino, da imamo ljudje a) teme, ki nas veselijo in b) da nas veselijo različne teme? Ker, če ne bi imeli tem, ki nas veselijo, bi bili blazno zlovoljni (in ob tem na žalost pomislim tudi na to, da obstaja zelo veliko ljudi, ki nimajo kakšne teme, ki bi jih res veselila). In hvala bogu, da nas veselijo različne teme, ker to samo pomeni, da se tudi različne discipline razvijajo in tako vsi profitiramo.
Če grem nazaja: Naša kuharska druščina, podsekcija spremljevalk mode tudi nikogar ne sili, da ga mora moda v resnici zanimati. Ni treba. Smo pa vsake, ki jo tema zanima, vesele, a ne, punce?
Last but not least:
Če je komu RES vseeno, kako izgleda - potem bi se jaz resno zbala za zdravje takega človeka. Ker če je res vseeno, potem se tak človek preprosto ne spoštuje in tu je čas za to, da se prižge alarm.
Če kdo trdi, da mu je vseeno oziroma, da ga taka tema ne zanima, zaradi tega, ker s tem v bistvu zakriva, da mu ta panoga preprosto "ne gre", se da to še vedno malo popraviti. Seveda, če ima tak človek pogum za to, da ugotovi, kaj se skriva za tistim "ne gre"
Sem pa imela na faksu nekaj sošolk, ki jih tema videza in oblačil ni zanimala, ker so se kao... bolj ukvarjale z ontološkimi, gnoseološkimi in epistemološkimi vprašanji....in so se trudile biti "grde", ker so s tem zakrivale svoj intelktualni deficit. In so bile potem zelo jezne name, ko sem jim rekla, da "grdost" ni ne intelektualna in idejna drža....
Vendelina jr.