4. feb 2009 17:08
lidka je napisal/a: |
Bejbe, uporabljajte šale in rute kot dodatek. Jaz še vedno oblečem recimo arabsko ruto, na špičake in ves mejk ap, : )(jaz sem jih zlagala zadnjič, sej veste, veliko časa, ko si doma, pa se mal zamotiš zvečer, in jih imam preko 70, moj lubi je rekel, da si jih od zdaj naprej samo še kvačkam).lidka |
Uf tega imam jaz na tone! Sem si v Španiji, v Granadi nabavila vse možne odtenke arabskih rut po 3 evre za eno! Obožujem jih ker so pisane in jaz jih nosim kar k vsemu.
Vendy tale tvoj report res zveni Trinny Suzannasto (dobro da ne Tim Gunasto ) Trenčkot si bom kupila, ker si ga želim že kar lep čas, pod nobenim pogojem pa ne bom dala nase stvari, ki imajo podložena ramena, pa naj bo to še tako moderno. Prav tako mi ne sedejo pajaci, ker se mi zdi da te še bolj potlačijo če si majhen (imam samo meter 65 ).
Jaz bom zaenkrat ostala pri svojih ozkih in oprijetih hlačah in svojih miljavžnt majic živih barv. Malo mi gre že na živce vijolična na vsakem koraku, tudi modra mi ni preveč všeč (verjetno je to travma iz otroštva, ker sem mogla met vse modro saj sem blond in modrooka). Hvalabogu je tudi precej rumene in zelene barve, ki sta mi najlepši. Kupila sem si rumene balerinke in se mi še zdaj smeji
Vanja tisto o plavem senčilu-se totalno strinjam. Mi kar slabo postane, če pomislim da bi si mogla dat nad svoje plave oči še senčilo iste barve. Take so ponavadi 60 let stare angleške dame pri Trinny in Suzannah, ki so ostale z oblačenjem in ličenjem v svojih 20ih letih in nosijo oprijete črne miniče, preveč odprte majčke, peroksidne dolge štrenaste lase, oči obrobljene z modro barvico in namalane z modrim senčilom.
saša