5. feb 2009 9:22
lidka, ja, takle mamo

5. feb 2009 9:22
lidka, ja, takle mamo
5. feb 2009 9:24
Kleo: "Pač nimam denarja da bi si vsako sezono kupovala nove cunje, kaj šele da bi sledila modnim smernicam, pa bi zelo rada."
Tudi tu velja, da nismo tako bogati, da bi lahko (vse) poceni kupovali. Zato je kar v redu nasvet, da je potrebno izmeti nekaj osnovnih kompletov in jih potem vsakih nekaj sezon dopolnjevati (in vsako sezono potem zadostuje kakšen dodatek, ki je pač v modi, če ne moremo brez tega). Ob tem je nekaj odvisno tudi od našega stila nasploh oziroma naših potreb. Nekdo vsako sezono zvesto sledi modnim zapovedim in smernicam, nekdo prisega na klasiko z modnimi dodatki in občasno, ko mu stil ustreza, s kakšnim pogumnejšim korakom v trenutni trend. Nekaj je odvisno tudi od debeline denarnice.
Ampak pomembno je, da se v svoji koži in obleki dobro počutimo.
Mamamia
mamamia
5. feb 2009 9:30
@nola, a veš, da ima moja mami tudi eno podobno zgodbo - ona je rabila modrček brez naramnic za obleko za maturantski ples in je šla tudi k tej gospe....meni se je ta zgodba zmeraj zdela tako magična, kaj pa vem... @katka, Hja, jaz pridem s prstoma okoli gležnja (ja, tudi daljše prste je treba imeti....
5. feb 2009 11:00
Vendelina jr. je napisal/a: |
Če nosiš hlače bolj na boke, se boš čez nosečnost prebila s števliko večjimi hlačami, ker bo trebušček itak izven hlač. Vendelina jr. |
Vendelina jr. je napisal/a: |
Za nosečnice, ki so bolj v pisarni in imajo bolj formalno kodo: v letošnji sezoni se moda zelo spogleduje z dvajsetimi leti prejšnjega stoletja - v stilu oblekice do kolen s spuščenim pasom. Ta sil lahko tudi same zasledujete in sicer tako, da si omislite kakšno plisirano krilo na elastiko (oziroma poglejte, če imate kakšno izpred desetih let), ki je do kolen (daljše krlo bo tak turn off kot kak ženski pevski zbor iz kakšnega demografsko ogroženega področja). Če je pa daljše, naj ga lokalna šivilja skrajša, ker punce to znajo Vendelina jr. |
5. feb 2009 11:06
spagon je napisal/a: |
5. feb 2009 11:09
Se lahko pohvalim kak lep trenček mi je moj kupil v jesen za rojstni dan???? Takega bež fajn prepasanega, najlepšejšega... Začetnica
5. feb 2009 11:12
Velja!! Lahko se peljeva pa v Španijo! Pa greva še v tak grande šoping v Barcelono!!! Ša raje :)
saša
5. feb 2009 11:13
jass je napisal/a: |
Mamamia, o kom je govora 170 cm in xl postavi, pa ne o tebi. Pol sem jaz KKS postave, pri 178 cm in mojih kg. jass |
5. feb 2009 11:16
ZAČETNICA je napisal/a: |
Se lahko pohvalim kak lep trenček mi je moj kupil v jesen za rojstni dan????Takega bež fajn prepasanega, najlepšejšega...Začetnica |
Lepo!! Glede na to da mam drug teden rojstni dan, lahko predlagam kaj takega tud mojemu dragemu!
saša
5. feb 2009 11:22
katka lopatka je napisal/a: |
Sicer pa sem že dva meseca temno rjava.
![]() |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Najboljši limonini razpokančki
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom