24. feb 2009 10:14
Meni uporaba tekočega ali drugega pudra ne pomeni biti "in" ali "out", ker ga ne uporabjlam zaradi mode, ampak zato, ker sem ugotovila, da mi zelo dobro zaščiti kožo. Sem bila do nekaj let nazaj zagrizena nasprotnica pudra v vseh oblikah, češ kaj bo to meni, saj je "natur" najlepše. A ko je koža začela kazati znake utrujenosti, se začelo slabšati stanje povrhnjice, pojavile so se akne... Potem pa ugotovim, da je takratna Lancaster emulzija (neka oblika tekočega pudra) tako fantastična zadeva, da se koža v poletni vročini sploh ne potii, nanešeno pa se niti ne opazi, koža postaja kot žamet in akne izginejo - ja zakaj pa je potem ne bi uporabljala?
Zdaj uporabljam eno drugo zadevo, ker je Lancaster tisto prenehal izdelovati, nadomestek mi pa ne ustreza, jo lepo nanesem na obraz, namazan s kremo, in je super. Mraz ne pride do živega, temperaturne spremembe (ogrevana pisarna, pa mraz ali obratno) se na moji koži ne čutijo več.
Tudi če je "out", meni puder dobro dene, sploh ker se današnji nanašajo tako, da se sploh ne opazi, da ga imaš na obrazu. Mamamia
mamamia