18. feb 2009 8:33
Jaz tuuudiiii pogrešam!
Začetnica, 7 kg, pridna, a zaupaš recept?
Ta teden sem začela ločevalno...(že stotič, hehe).
Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 18. feb 2009 08:34:01
18. feb 2009 8:33
Jaz tuuudiiii pogrešam!
Začetnica, 7 kg, pridna, a zaupaš recept?
Ta teden sem začela ločevalno...(že stotič, hehe).
Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 18. feb 2009 08:34:01
18. feb 2009 8:41
katka lopatka je napisal/a: |
18. feb 2009 8:42
Nevem kaj se je s tem citiranjem zgodilo, sem šlampasta ko pes. Začetnica
18. feb 2009 10:26
Hvala, res lepa hvala vsem, ki ste se na moje jadikovanje odzvali. Zvabili ste mi solze v oči, ponovno sem se zavedela, da so tudi virtualni prijatelji pravi prijatelji. Ežoj hvala ti, da vidiš notranjo lepoto, a jaz bi rada tudi na zunaj lepo izgledala, vsaj včasih, posebno pa še takrat, ko mi notranja lepota ne zadostuje. Res se bo treba odpraviti v šoping, moram se le odločiti kam in kdaj, potem pa vas bom spet prosila za pomoč, ni vrag, da s skupnimi močmi ne najdemo rešitve, kajne? Ps. Ežoju pa, prosim, izpolnite srčno željo, vzemite ga s seboj, meni se zdi pravi človek za take pohode. daga
18. feb 2009 10:37
Jože, ti bi moral videt, kaka faca je tale Daga... Da dol padeš... lidka [sonce]
18. feb 2009 10:44
lidka je napisal/a: |
Frina, si kdaj pomislila, da je razsipanje tudi Plus Paket? (ko je ravno recesija, pa glede na lidka |
Saj, mogoče pa bi šlo, brez VSEH, ki plačajo pluska bi pa še na elektiki prihranili, ker KulSlo ne bi bilo več.....................
rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije
18. feb 2009 10:47
Hej, dala sem primerjavo, Rimljanka. No hard feelings. lidka [sonce]
18. feb 2009 11:18
Daga a boš za naslednjič tudi Montignakovo tortico spekla??????? Začetnica
18. feb 2009 11:19
Kaj bodo pomagala draga oblačila, čevlji, najboljša ličila in najdražji parfumi, če pa je duša umazana! Pokvarjene duše pa ne more skriti še tako drago oblačilo, vedno pride na dan - tako ali drugače. Pa lep pozdrav. Črna mambica
18. feb 2009 11:20
Zdaj pa prosim, da mi poveste katere šminke tak dolgo držijo? Katere so tiste, ki preživijo kavo, do pol špaget itd. Sama sem do zdaj ugotovila le za glos, in sicer od Revlona, stanejo okoli 7 €, ful obstojni. ZačetnicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pica zvitki
Svedri s parmezanovo kremo