17. feb 2009 2:39
Atina, jaz se tudi ne šminkam pretirano, pa sploh ni noben opazil (zaradi fenomenalne bave las in oči, očitno...)
katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5
17. feb 2009 2:39
Atina, jaz se tudi ne šminkam pretirano, pa sploh ni noben opazil (zaradi fenomenalne bave las in oči, očitno...)
katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5
17. feb 2009 7:06
Ja katka me, ki nismo fenomenalne, se pa moramo mazat... Ne ne me se zato, da smo še bolj fenomenalne. Začetnica
17. feb 2009 7:09
ežoj je napisal/a: |
[ Ma kjere " une moje ", vsepovsod se rinem, pa nobenega uspeha, ne vem kje ga lomim. < ežoj |
17. feb 2009 7:50
Ja, ja. Katka maš prav! Ah, jaz sem že 15 let mažem kar ornk, pa mi nč ne fali, : ) : ) : ) : ) lidka [sonce]
17. feb 2009 8:21
Ej, Vendy, ti si pa za hece. Evo, poglej dol, kaj imaš tukaj za pospravljat?
Temu se reče ustvarjalni nered ( jaz pa pridem kot ustvarjalec ).
ežoj
17. feb 2009 8:52
Ojej, Vendy bo spet cel dan v šoku, : ) lidka [sonce]
17. feb 2009 9:05
Ežoj, imam občutek, da si se prav potrudil "urediti" mizo samo za vendelino matilda
17. feb 2009 9:12
Ežoj, a ti tale kader insceniraš (po domače, iz vseh koncev vlečeš na mizo za to, da lahko potem fotkaš) ali ti to kar nastane samo od sebe? Sicer se ti lahko prepričuješ, da je to ustvarjalni nered (tisti frajer, ki si je izmislil knjigo, v kateri tolaži ljudi, ki ne znajo za sabo pospravljati, da to je v bistvu fajn, da so v bistvu ustvarjalni, tisti je pa res pameten, je pogruntal, kako se z malo muke dosti zasluži) in mi se lahko tule fino zezamo na to temo in se imamo sploh fajn...... Samo, če je človek single in je v fazi iskanja partnerja ali pa kvalitetnega sodruga za občasna druženja - tak interier kvalitetne kandidate (velja za oba spola in za spolne usmeritve) odvrne. Vendelina jr.
17. feb 2009 9:39
Vendelina jr. je napisal/a: |
.. Samo, če je človek single in je v fazi iskanja partnerja ali pa kvalitetnega sodruga za občasna druženja - tak interier kvalitetne kandidate (velja za oba spola in za spolne usmeritve) odvrne. Vendelina jr. |
17. feb 2009 9:40
Ej, punce,
res je tako, kot je videti na sliki ( ko sem prebral kaj je Vendi napisala, sem le prijel za fotoaparat in poslikal ). Jaz se sicer ne hvalim z ne vem kakšno urejenostjo, drugač imam le boljše, kot je zadnje čase. Renoviral sem ( praktički pozidal na novo ), kuhinjo in kopalnico, sedaj je na vrsti beljenje, pa, ker imam malo prostora, reči le prelagam z enega mesta na drugo.
Vendi, pravzaprav se s tabo delno strinjam v zvezi s tisto knjigo o neredu. Glede iskanja partnerja si totalno zgrešila. Spomnem naj te, da sem bil " srečno " poročen dvajset let, sedaj sem singl enih petnajst let ( bogu hvala, da je prosvetlil mojo ex, da me je nagnala ) in ga ni denarja, zaradi katerega bi si nakopal na glavo kakšno partnerko.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cmočki šarenke v žametni bučni juhi
Juha iz čičerike in rožmarina