8. feb 2009 11:35
Jaz niti slučajno nisem xs varianta, vendar imam spodnji del nog očitno preozek za mojo številko noge. Če bi imela št 37, sploh ne bi imela problemov s škornji... Margot
8. feb 2009 11:35
Jaz niti slučajno nisem xs varianta, vendar imam spodnji del nog očitno preozek za mojo številko noge. Če bi imela št 37, sploh ne bi imela problemov s škornji... Margot
8. feb 2009 12:11
Simona84 je napisal/a: |
kako lepo, da ste me vključile Ampak moram pa prej nekaj povedat... malo bolj pa sem moderna- sem postrižena na paž Pa brez make upa tudi ne grem iz hiše... a me še vedno vzamete s sabo (raje prej povem, da nebi katere zavajala )? |
Ah, jaz mislim, da je vsaka dobrodošla, ki je malo za hec.
tulka
8. feb 2009 12:54
Pitončica je napisal/a: |
ok punce, brez zamere, ampak kaj pa delate da vaš makeup, na vas ne zdrži brez podlage 8 ur? Jst delam sve i svašta, brez podlage, pa bolj da ne povem kera senčila uporabljam, pa mam še vedno use na sebi tudi po 12 urah ... no vrjeno je odvisno od tipa kože in potenja ... |
8. feb 2009 13:18
Sasenka je napisal/a: | ||
|
8. feb 2009 13:40
Začetnica, najbrž ga ne bom nič kmalu naročala, ker ga imam še enega na zalogi. Poleg tega me pa mika novi UDPP-Sin. Ogromno uporabljam mineralna senčila in ga enostavno moram sprobati Drugače ga pa brez težav najdeš na ebayu ali pa npr. tule: http://www.hqhair.com, pa še poštnina ni pretirano draga Sporočilo je spremenil(a) Sasenka dne 08. feb 2009 13:40:45
8. feb 2009 13:44
ooo nicey... Udpp, zaenkrat mam artdecojevga se, nasledn bo pa bella pierre bannanna_v_slo ;)
8. feb 2009 14:10
Ne vem sicer če prav razumem tale vaš pogovor, ampak, če boste kam hodile, kjer je možnost kupiti modelčke za panje se vam zelo priporočam.
lp
mizarka
8. feb 2009 14:47
Začetnica a naročiva skupaj? Jaz bi namreč mela od Urban Decaya maskaro. Big fatty one
saša
8. feb 2009 15:42
spagon je napisal/a: |
Začetnica a naročiva skupaj? Jaz bi namreč mela od Urban Decaya maskaro. Big fatty one saša [muca] |
8. feb 2009 15:58
Začetnica je še kaj placa, meni je bilo na Dunaju z vami noro dobro. gianjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem
Hrustljava solata