6. feb 2009 11:44
Pri škornjih moraš iskati oznako XS tube (extra slim tubus) ali pa S tube. Nekatere znamke imajo za zgornji del škornja podobne oznake kot oblačila. Vendelina jr.
6. feb 2009 11:44
Pri škornjih moraš iskati oznako XS tube (extra slim tubus) ali pa S tube. Nekatere znamke imajo za zgornji del škornja podobne oznake kot oblačila. Vendelina jr.
6. feb 2009 11:52
Bom bila bolj pozorna, ko se bom naslednjič podala na lov za njimi. Hvala. Margot
6. feb 2009 11:54
Prav z zanimanjem sem včeraj tole odprla in brala in celo zapisovala predloge - prevsem Vendelinine in Lidkine + Vanjine ZDA o ličenju. Sem ena tistih, ki imajo modro senco v kozmetični torbici (in sem modrooka:), senco je dobila pa najstniška hči za rd ... Potem se je začela tale debata o "vseeno je kako izgledam" in se ne bi rada postavljala na nobeno stran, samo povedala bi rada, da sem bila neko precej dolgo obdobje tako razpoložena in - depresivna. Saj je grdo, ampak "zbudila" sem se, ko sem se zavedela, da se primerjam s takratno sosedo, več kot 30 let starejšo, ki je v petek in svetek z ruto na glavi in s s sivim plaščem hodila iz "fabrike". Češ, saj boljše izgledam kot ... Mislim, ni da bi govoril. Od takrat sem naredila veliko sprememb, predvsem v smislu, da se hočem sama s seboj dobro počutiti. In se mi je zdelo ful lepo, kar je Vendelina napisala: sprejmite svoje telo. Ni mi še čisto uspelo, sem xxl in je pač veliko dela s tem, ampak bo šlo. Ampak - imam tudi par vprašanj. Kakšna senca za oči torej za svetlolasko s sivomodrimi očmi? Rjava? Zlata? Smoky eyes - saj si mislim, kako izgleda, bom tudi še pobskala, ampak, če ima katera kak uporaben link, bom zelo hvaležna.Res prosim za nasvet, ker sem čisto v zaletu in bom morda šla že danes v Muellerja ali v DM. Pa omenjale ste tonirane kreme - to bi mi po moje res bolj pasalo kot puder, ker imam bolj suho kožo. Katero kaj priporočate - da si izprosim vsaj kakšen tester. Potem pa še trenčkot - sem vesela, da ste mi razjasnile, kaj to je. Kakšen kroj pa barvo mi priporočate - kot že rečeno xxl in okoli 168 cm. Upam, da boste rekle oranžno - ali pa vsaj modro, he he. Že vnaprej lepa lepa hvala. "sijajna" :)
6. feb 2009 11:54
Meni so pa vsi pre-ozki, ničesar ne zapnem... : ( še s čevlji imam probleme, ker so mi ozki... lidka [sonce]
6. feb 2009 12:03
Lidka, pa še hlače "not zabasat", brez, da se gubajo - ZF! katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5
6. feb 2009 12:04
"sijajna" (smajli palec gor) (smajli ki ploska) matilda
6. feb 2009 12:08
Vendelina jr. je napisal/a: |
Szdenka, tale paž frizura praznuje letos, ne boš verjela, 100-obletnico. Če gre verjeti zgodbi in sem prav prebrala, se je en francoski frizer, ki je moral za vsakoletni igrokaz o Ivani Orleanski narediti igralki frizuro, domislil te rešitve (baje je naredil tako lasuljo). Ta frizura je potem po vojni postala hit v salonih, saj je bila blazno praktična v letih po vojni in je pomenila tudi emancipacijo od dolgih las......Da frizura zdrži toliko časa - zdrži zaradi tega, ker evidentno gre na zelo različne glave, postave in starosti. Pa zelo lahko jo je vzdrževati. Szdenka, jaz sice ne vem, "kdo je okroglolična starejša debelinka" - jaz bi prej rekla, da je to gospa s senzualno žensko postavo in smislom za humor - ampak s tako frizuro se težko mimo udari, po drugi strani pa ta frizura naredi žensko nekako bolj lahkotno, mlajšo (če se strižejo daljši lasje jih paž pomladi), bolj žensteveno (v primerjavi s krajšimi lasmi), tako, da lady, go for it. Vendelina jr. |
6. feb 2009 12:18
No, no. Paž je klasika, morda kdaj pride v navalu "revival". Nikoli NI out... lidka [sonce]
6. feb 2009 12:33
Sicer pa imaš paž na tisoč in en način, tako da z njim res ne moreš zgrešiti. Margot
6. feb 2009 12:33
Vendelina jr. je napisal/a: |
Ker tisti tvoj dodatek s starimi kavbojkami je bil v tem kontekstu res zelo shallow. Upam, da imaš na drugih področjih več globine. Vendelina jr. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Marmorni sladoledni sendviči
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami