3. feb 2009 20:04
Mislim da jaz nisem sposobna naredit take torte do konca življenja....tole mi res ne bi uspelo. petardica
3. feb 2009 20:04
Mislim da jaz nisem sposobna naredit take torte do konca življenja....tole mi res ne bi uspelo. petardica
3. feb 2009 20:06
petardica je napisal/a: |
Mislim da jaz nisem sposobna naredit take torte do konca življenja....tole mi res ne bi uspelo. petardica |
3. feb 2009 20:17
zelo, zelo lepa torta. Jaz bi takšno naredila v petem poskusu, pa še to mogoče. Kar tako naprej... kleo
3. feb 2009 20:31
Omg...kako čudovita torta!!!Res je fenomenalna :o...čestitke za idejo,izvedbo pa še pofotkane detajle nastajanja :)....res čudovito! Jaz tudi komaj čakam moj rojstni dan,že od spetembra nisem spekla nobene torte :( Roncolino
3. feb 2009 20:38
Iskrene čestitke! Bravo!!!!
tulka
4. feb 2009 15:01
Punce torta je bila zelo lepa in tudi dobra, sem jo probala. Čestitke!!! Vandolina
4. feb 2009 15:16
Mene pa zanima s čim si barvala pikapolonico?Mislim predvsem na črno barvo.Ko kupim v trgovini jedilne barve so v kompletu samo rdeča,modra,zelena in rumena barva. Torta pa res lepo zgleda! bravo hanace Sporočilo je spremenil(a) hanace dne 04. feb 2009 15:17:38 Sporočilo je spremenil(a) hanace dne 04. feb 2009 15:30:03
4. feb 2009 15:54
Za prvič prekrasna. Jaz že zbiram kar nekaj časa poguma, da bi pekla svojo prvo torto. Mislim, tisto ta res ta pravo torto. Samo kot vidim sem jaz za vami sto let. Ja, nekateri imate prav žilico za to, pa seveda mnogo volje je potrebno zraven, in ne obupati ob prvem neuspehu, kajne? bisagolf
4. feb 2009 16:07
hanace je napisal/a: |
Mene pa zanima s čim si barvala pikapolonico?Mislim predvsem na črno barvo.Ko kupim v trgovini jedilne barve so v kompletu samo rdeča,modra,zelena in rumena barva. Torta pa res lepo zgleda! bravo hanace Sporočilo je spremenil(a) hanace dne 04. feb 2009 15:17:38 Sporočilo je spremenil(a) hanace dne 04. feb 2009 15:30:03 |
4. feb 2009 16:20
No, če je prva takšna, kakšne bodo šele naslednje.
Kako že gre tisto - Kdor zna, zna. Ne glede na gnetenje plastelina v otroštvu - jaz sem ga tudi, samo kaj je nastajalo...
Ti nam še kar pokaži, kaj bo še nastajalo izpod tvojih rok. In da se ne zgubi vse to, zakaj ne narediš albuma, pa je na Kul vedno na ogled, kaj pripraviš?
Mamamia
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem
Bujta repa