Že dolgo časa imam aparta MUM 4 s katerim sem zelo zadovoljna. Imam tudi nekaj dodatkov, nekatere koristim bolj, druge manj. Zadnje čase zelo premišljujem o nakupu mesoreznice in sem se spomnila, da se pri tem aparatu da tudi dokupit. Zanima me ali ima kdo izkušnje s takšno mesoreznico. Je ok, se splača kupit? Ali so boljše samostojne mesoreznice?
Mešalnik bosch mum 4 - mesoreznica
3. feb 2009 15:11
v iskalnik vpiši MUM in dobila boš malo morje zadetkov potem se boš mogoče lažje odločila jaz mesoreznico imam je ok,vendar več kot za gospodinjstvo ni,..... anaeva
3. feb 2009 15:14
Jaz jo tudi imam, a jo največ uporabljam skupaj z nastavkom z a izdelovanje keksov. patka
3. feb 2009 16:53
Vse je odvisno od tega, za kaj bi jo uporabljala. Jaz jo tudi imam in za gospodinjstvo zadostuje- včasih zmeljem meso za lazanjo, uporabna je za piškote, z njo pa zmeljem tudi papriko in jajčevce za ajvar.
Ni pa uporabna za mletje večjih količin mesa, sploh govedine.
LP, V.
3. feb 2009 18:04
Ponavadi jo uporabljam z mletje orehov ali mandeljev, seveda s posebnim nastavkom. Meso pa že dolgo nisem mlela nanjo, raje pri mesarju rečem pol govedine in pol svinjine in mi zmelje. Verjetno je drugače, če imaš na zalogi domače meso v skrinji. Melje pa dobro, ni pa za večje količine, meso je treba zrezat na velikost koščkov za golaž, ker je odprtina majhna.
Lijana
3. feb 2009 21:06
Jaz jo tudi imam, še "zapakirano" v shrambi. Je pa res, da MUM veliko uporabljam in je ena najboljših "nujnih"zadev v gospodinjstvu. v minutkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Jabolčna pita s kokosom
Orehova potica po receptu moje mame