5. feb 2009 9:34
čebulka, tudi z domačimi zdravili oz. zelišči se ni kar za hecat, veš. V svojem postu se sprašuješ oz. ugibaš, če ima gliste in potem bi ji ti kar nekaj dala v obliki domačih zdravil za gliste... Ne gre to tako. Ti zelo verjamem, da se sekiraš, sem imela priložnsot precej od blizu gledat svojega nečaka, ki tudi ni bil ješč in je še vedno, pri 14 letih in malo, ena glista...ampak bo že psotal ta prav pob z leti... Se pa še spomnim, da se je doma prav upiral hrani, ko smo bili pa vsi skupaj in sta ga babica in njegova naj tetka (=jaz ) hecali, je pojedel toliko, da ni bilo za verjet. Je pa res, da sem mu vedno pripravila "pisan" krožnik, se pravi jedi živahnih barv in lepo aranžirano v obliki kakšnega smeška, drevesa... pa še kakšen vojak (igračka) je zraven kaj pojedel itd. skozi igro naprej. Poskusi tako (se opravičujem, če je bilo kaj takšnega že na prejšnjih straneh napisanega in vse skupaj ponavljam), morda ji bo pa bolj zanimivo.
temu mojemu nečaku so lani na sistematskem rekli, da je podhranjen in bi se moral zrediti za 7 kg. Ampak fant pravi, da ga enostavno mine tek, ko v šoli dobi tisto hrano grdo napacano na krožnik in tudi, ko mu doma mami naloži zvrhan krožnik.
Ognjič