4. feb 2009 5:48
Nič ni treba skrbet za moje lase, pridem ostrižen na balin ( ostale stvari pa bojo na svojem mestu ( kar koli si s tem mislila )).
Pa kaj je zdej, a se s totega konca ne boste nič oglasili?
ežoj
4. feb 2009 5:48
Nič ni treba skrbet za moje lase, pridem ostrižen na balin ( ostale stvari pa bojo na svojem mestu ( kar koli si s tem mislila )).
Pa kaj je zdej, a se s totega konca ne boste nič oglasili?
ežoj
4. feb 2009 21:54
tumpika, kam si dala svoj post??? Če sem pa videla, da rabiš bučno olje, zdaj pa "magla"...
Drugač pa se meni zdi, da Ptujčani naslednje 3 tedne nimajo časa za nas...kurentov skok je bil včeraj (al pa predvčerajšnjim)
Ognjič
5. feb 2009 10:36
Sem bila na unem forumu o modi, pa sem opazila da sem čisto "demode", pa bom raje to temo gor spravila, ker se bolj najdem tukaj. Gojzarji pa take scene .
Gobica
5. feb 2009 18:58
Lisička, jaz bom itak bla v gojzerah, ker pridem dol s Pohorja. Čaki zaj, kako črno oblekico pa si lahko dam v rukzak, jeli? Ognjička, napisala sn, ka moje kavbojke pogrešajo bučno olje ... tumpika
6. feb 2009 7:56
PLEŽUHARIJA-čvek pod pohorjem ( bodoči, da se nobeden ne oglaša ): kako si to vi predstavljate, da jaz pridem s cugom v štajersko metropolo in se pogovarjam s tumpiko? Pol se bomo še za rokce držali, pa bolj šepetali, pa
ežoj
6. feb 2009 10:17
a ja? Tolk daleč se je treba it za rokce držat in ?
Ognjič
6. feb 2009 13:41
Bom še resno premislila, če pridem solo ali v dvojini zaradi .
Modno se bo pa treba oblečt. Tumpika, jaz imam letošnji model gojzarc .
Gobica
6. feb 2009 21:30
lisička,
tudi jaz sem pogledal na tisti forum o modi, pa, kolk se mi zdi, so modni trendi: žive barve, pa si mislim neki, da za jutri oblečem " krvavo" rdeče hlače, pa fluorescentno plava srajca, živo zeleni jopič, edino ne vem kakšna kravata bi pasala: kaj mislite na limona rumeno? po moje bi to pasalo skupaj.
ežoj
6. feb 2009 21:36
na klobuku pričakujem oranžni trak...
Ognjič
6. feb 2009 21:45
Pa na marelo ne pozabte, kaj vem, kake so zdaj modne, ni bilo nič povedanega o tem. O, kakšna nedoslednost!
rimljanka - zasebno mnenjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehova potica po receptu moje mame
Pohorska omleta