Oj.. Ker pričakujem goste v sredo proti večeru - nameravam postreči z :
- tavče na gravče in prekajena rebra ali krača ter pečenice
- tunina solata s svedrčki
Kaj bi še pasalo zraven? Nekaj mi tu še manjka
Tina
Oj.. Ker pričakujem goste v sredo proti večeru - nameravam postreči z :
- tavče na gravče in prekajena rebra ali krača ter pečenice
- tunina solata s svedrčki
Kaj bi še pasalo zraven? Nekaj mi tu še manjka
Tina
2. feb 2009 11:32
Manjka ti sadje (poglej v bazi pod Vitaminska bomba) na koncu, da se bo telo v naslednjih dneh odpočilo od teh kalorij in beljakovin. Vendelina jr.
2. feb 2009 11:34
Zraven tavče na gravče in predlagane vitaminske bombe bi pasala še jaz
Ognjič
2. feb 2009 11:38
Oprosti, meni tale tuna s svedrčki ne sede poleg gravčeta in ostale spremljave, tu zraven bi šla pečena paprika, turšija ali kaj podobno kislega. Razen če je to alternativa za tiste, ki gravčeta ne jedo, potem je ok.
Manjkajo pa baklave. Ak je bal, nek je bal. Mamamia
mamamia
2. feb 2009 11:43
Vendelina jr. je napisal/a: |
Manjka ti sadje (poglej v bazi pod Vitaminska bomba) na koncu, da se bo telo v naslednjih dneh odpočilo od teh kalorij in beljakovin. Vendelina jr. |
2. feb 2009 12:17
Hvala.. Mislim, da bo sadje al pa še kakšna druga solatka dobra izbira.. Ja, tunina solata je za nas, ki ne jemo fižola (ja sem med njimi, ja..). No, gostom bo pa tako in tako brbotalo po trebuščkih in glavah od dobre domače frankinje Ti, Ognjič pa kar pridi... Se bo začelo tko že na šihtu Tina
2. feb 2009 12:18
Aja.. Baklav ne bo, bodo pa mađarice... Tina
2. feb 2009 12:57
Vanilija je napisal/a: |
No, sadja se definitivno ne streže po večerji, razen če želiš, da bo tvojim gostom še celo noč brbotalo po želodcih in črevesju. Vanilija |
4. feb 2009 14:06
Je fižol kuhan, mađarica na hladnem, sadje olupljeno in narezano
So danes sodelavci kuhali kofe? Nekam veliko jih je v službi, je bil parkplac čist poln...
Pa lepo praznovanje ti želim
Ognjič
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zvezdice alla Alfredo
Njoki s šampinjoni in modrim sirom