1. feb 2009 16:15
Draga babica čestitam. Za nedeljske otroke pravijo, da so srečni. Sama imam isto uro in dan (nedelja) rojstva kot vaša Zala.
1. feb 2009 16:15
Draga babica čestitam. Za nedeljske otroke pravijo, da so srečni. Sama imam isto uro in dan (nedelja) rojstva kot vaša Zala.
1. feb 2009 16:30
Čestitke tebi, babica in vsej Zalini družini mamaF - Mojca
1. feb 2009 16:47
Cestitke babici in novi druzinici,vsem pa veliko srecnih trenutkov. marmeladka
1. feb 2009 16:57
čestitam!!!!
lp
cervus
1. feb 2009 16:59
Iskrene čestitke tudi od mlade babice! To je nekaj najlepšega kar se ti zgodi v življenju. Ko pestuješ to malo bitjece pozabiš na vse. naty
1. feb 2009 17:06
Čestitke!
SINEJA
1. feb 2009 17:14
Čestitke golubić
1. feb 2009 17:16
ČESTITAM
miia
1. feb 2009 19:04
Iskrena hvala za vse lepe želje in čestitke! Res sem srečna. Ko pa sem danes doživela še trenutek prvega srečanja bratca Filipa s svojo sestrico Zalo (Filip bo imel maja 4 leta), je bila moja sreča nepopisna. Prve besede Filipa so bile namenjene mamici:" Hvala, mamica za mojo sestrico". Nihče mu ni naročil kaj naj reče. Zali pa je dal poljubček na prstek in ji rekel: "Ti moja zlata sestrica, te bom imel fejst rad". Babica pa na hodnik in v jok, kaj pa drugega! Srečno vsem! ursula-ceKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci
Pizza s pršutom