Z družino se odločamo za dopust. Oklevamo med Rabcem in Vodicami. Na dopust nameravamo odriniti v začetku julija. Vodice so bile naš cilj že pred leti, vendar smo se potem vedno odločili za drugi kraj (Korčula, Brač, Lošinj, Bečiči itd). Letos se bomo obnašali bolj recesijsko. O Rabcu sem slišala dosti dobrih stvari, pa me zanima kakšne izkušnje imate ve. Pred sabo imamo Relaxov katalog in si ogledujem hotele. Prav tako si ogledujem hotele v Vodicah. Mislim, da Relax nima pretirano visokih cen, o kvaliteti vem bolj malo. So mi pa prijateljice pripovedovale, da so letovale s Kompasom v istem hotelu kot Relaxovi gosti in plačale po višji ceni. V Vodicah sem si ogledovala kompleks Olympia in Imperial, v Rabcu pa Mimoso in Castor. Prosila bi vas, v kolikor je katera že letovala v navedenih hotelih, da malo pokomentira oz. mi priporoči kaj drugega. Prav tako bi prosila, če je katera letovala z Relaxom v katerem drugem kraju po ugodni ceni, da mi priporoči. Otrok je star 13 let, torej nimamo več zelo majhnih otrok.
Hvala in lP Sonce
sonce51