Odstranjevanje podaljškov (las) v velenju!!!!!

luncadd  

član od: 24.9.2008

sporočila: 4

tema odprta - 30. jan 2009 14:10 | ogledi: 3.934 | odgovori: 6

Spoštovani,od maja lani imam podaljške,ker pa sem se jih naveličala,bi jih rada odstranla.Ker pa je moja frizerka v tujini,v frizerskih salonih pa je odstranjevanje zelo drago vas prosim,če poznate koga v Velenju,da bi mi jih po zmerni ceni odstranil.Lp

luncadd

mamazeljka  

član od: 29.3.2006

sporočila: 462

30. jan 2009 18:03

Kje pa si si jih dala podaljšati ? Sicer ni odgovor pravšnji ampak vem, da jih vstavlja in odstranjuje v frizerskem salonu Buum (Vanja; pri loteriji ali pa nasproti bivše kmetijske zadruge).Pa saj odstranjevanje ne more biti tako drago. LP mamazeljka

luncadd  

član od: 24.9.2008

sporočila: 4

4. feb 2009 8:54

Podaljšala mi jih je ena punca,ki pa sem bila z njenimi podaljški zelo zadovoljna,ampak je morala v tujino in se vrača šele po prvomajskih praznikih. V salonih sem se pozanimala za ceno,za odstranitev 130 podaljškov ta cena se giblje od 85 eur do 110 eur,kar se mi zdi zelo drago. luncadd

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

4. feb 2009 9:24

Lunca, iz tega velja potegniti naslednje ugotovitve: - lahko greš tudi na navadno striženje. Bo sicer stalo manj, ampak do takrat, ko se bodo lasje malo skupaj zložili in bo nova frizura imela en format in ko se boš po dodatnih striženjih in maskah znebila uničenih konic tam, kjer so bili nekoč stiki - boš šla vsaj trikrat k frizerju in izvoli narediti matematiko, koliko pa to stane (kot jaz računam, to stane približno enako kot odstranjevanje podaljškov) - cene v Lj za tak poseg so višje, tako da bodo verjetno punce iz Lj premislile, če bi plačale pot v Velenje in nazaj ali pa podaljške odstranile kar na domicilu... - tistih 110 EUR vzemi kot šolnino. Ko te bo drugič prijelo kaj, kar bi "pod mus" morala imeti, se spomni na to, da velja počakati, da se želja utrdi ali pa mine. Takle "pod mus" želje so ponavadi drage. Vendelina jr.

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

4. feb 2009 10:45

Luncadd po moje ne stanuje daleč od Šaleške doline.

F r i n a

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

4. feb 2009 14:33

js bi se na tvojem mestu ostrigla. sej ti bojo slej ko prej zrastli. poleg tega pa sumim da so tudi kar uničeni.. bannanna_v_slo ;)

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

4. feb 2009 14:52

Luncadd, zakaj pa ne počakaš, da se vrne punca, ki ti jih je vstavila? Saj to je samo 3 mesece.

Za ta čas pa si omisli npr. kakšno drugo barvo, če si se naveličala svojega izgleda v ogledalu...

Ali pa jih samo delno pristriži, potem pa ti jih bo prijateljica vzela dol, ko se vrne in bodo lasje itak še krajši...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti