22. nov 2009 20:50
še vedno iščem tole gobico. Ima morda katera za oddat?? nenči
22. nov 2009 20:50
še vedno iščem tole gobico. Ima morda katera za oddat?? nenči
23. nov 2009 11:16
Imela, jo bom čez kakih 10 dni, je bo dovolj za obe. Samo če lahko prideta iskat v Lj.center. Sicer pa Meeshka, sem imela tudi sama pomisleke zaradi sladkorja, pa sem nekje brala da je najboljši beli sladkor, z njim se goba hrani in menda od tega sladkorja ne ostane kaj dosti. Sprva sem delala kombušo z zelenim čajem, pa mi tudi ni rastla, moji sestri, ki jo je delala s šipkovim čajem , pa zelo. Zdaj dam 2/3 zelenega oz črnega čaja, 1/3 pa šipkovega in mi v 14 dneh vedno zraste nova. Aki[pikapolonica]
22. jan 2010 23:47
še vedno sem interesent za gobico lahko na ps. nenči
23. jan 2010 10:13
Nenči, če si iz Ljubljane, ti jo lahko jaz odstopim, saj si je ena članica, ki jo je želela, očitno premislila ali pa je ne potrebuje več. Javi se mi na ZP.
kača
23. jan 2010 17:18
Tudi jaz se priporočam za navodila, kako je pripraviti in negovati in za gobo. Sem iz Mengša.LP
23. jan 2010 21:41
Jaz bi tudi imela to gobo, sem iz Kranja in če je katera s tega konca pa če ima slučajno kakšno to gobo za odstopit se toplo priporočam. Lp MOON
27. jan 2010 10:04
Če katera še rabi gobo, jo lahko v naslednjem mesecu dobi. Sem iz Begunje oz. Jesenic , lahko pa jo pošljem tudi po pošti. Sama sem jo prejela po pošti ( a sedaj je prehladno ). Navodila pa tudi priložim. LP arksi
19. feb 2010 16:47
ker vidim da bi nas kar nekaj rado zdravo živelo, vam tudi jaz ponujam zdrav napitek in to ne Kambušo ampak Kefir. Pijem ga že več kot 2 leti in mi zelo paše. Če ga kdo hoče ga lahko dobi pri meni sem iz okolice Braslovč v Savinjski dolini. TUMAAVGUST
19. feb 2010 21:57
Pozdravljeni! Sem iz Kopra in tudi mene zanima če ima kdo za oddat Tole gobico LP CD refosko
20. feb 2010 14:58
mogoče bo komu prišlo prav... http://www.kombu.de/slovenia.htm http://www.m-dotik.com/Kombusa.htm anitram1 Sporočilo je spremenil(a) anitram1 dne 20. 2010 15:01Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pekoča paradižnikova juha
Domači prijatelj z orehi in čokolado