12. nov 2011 22:31
sem iz Velenja in se v naprej zahvaljujem za gobo. Lahko jo dvignem tudi v Ljubljani.
Lep pozdrav
atic
12. nov 2011 22:31
sem iz Velenja in se v naprej zahvaljujem za gobo. Lahko jo dvignem tudi v Ljubljani.
Lep pozdrav
atic
13. nov 2011 13:36
Pozdravljeni!
Sem iz Ljubljane in me zanima če bi mi kdo lahko prodal gobo?
Lep pozdrav
sarunči
18. nov 2011 14:42
Pozdravljeni, sem iz okolice Celja in me zanima, če ima kdo kakšno gobo odveč?
Lep pozdrav
mišab
mišab
19. nov 2011 12:52
Jaz sem pa slišala, da se ta gobica lahko izključno le podarja in ne prodaja, kot nekateri pišete, da bi jo tudi kupili. :/ Moja mami jo je imela. Mislim, da še jo zmeraj ima, le da je pije več ne tako pogosto. Hrani jo z belim kristalnim sladkorjem in šipkovim ter zelenim čajem. Včasih pa celo namesto zelenega uporabi črni čaj. Na začetku ji je prva crknila, ker ji ni hranila na tak način (ni dodala nič šipkovega čaja in premalo sladkorja), naslednje pa so ji obstale. Je kar težko preden ugotoviš kaj jim paše, da lepo rastejo in da so "sveže". Aja pa še to... Naj bi bile temnem v prostoru.
Lep pozdrav,
Mandica
20. nov 2011 0:26
Jo imam , sem iz Ljubljane.
Aki
21. nov 2011 10:28
Živjo Aki!
Zanima me če bi mi jo lahko podarila oz. prodala?Prosim če me kontaktiraš na mail sarammicic@gmail.com da bi se dogovorili.Najlepša hvala
Lep pozdrav
sarunči
28. nov 2011 10:33
L.P. Tudi jast si zelim kombuco,ce jo ima gdo viska prosim da mi sporoci lahko jo tudi kupim.hvala
tucko01
28. nov 2011 13:43
Lepo pozdravljeni,
Navdušena sem nad tem zanimivim izdelkom in morebitnim odrešenjem težav, ki pestijo človeka! Zato se močno zanimam za pridobitev te čajne gobe - KOMBUČE.
Če jo kdorkoli ima in bi bil pripravljen odstopiti del KOMBUČE se toplo priporočam.
Kombučo lahko prevzamem v Ljubljani in okolici, v okolici Nove Gorice, Severne Primorske v okolici Štajerske in Koroške.
Hvala,
ostanite polni zdravja.
Sporočilo je spremenil(a) borjana dne 28.nov 2011 13:57
28. nov 2011 16:30
živjo js sem iz velenja in bi prasal kje bi lahko dobil to meduzo oz kombučo in ce se jo še da kjerkoli dobiti hvala
salek84
28. nov 2011 16:45
živjo js sem iz velenja in bi prasal kje bi lahko dobil to meduzo oz kombučo in ce se jo še da kjerkoli dobiti hvala
salek84
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči
Šahovnica