21. jan 2011 23:02
Jaz bi jo tudi imela. Sem tud iz Zasavja.
Aja
21. jan 2011 23:02
Jaz bi jo tudi imela. Sem tud iz Zasavja.
Aja
21. feb 2011 11:47
imam nekaj kombuč na razpolago.lep dan.zs beti2009
18. maj 2011 16:35
Pozdravljeni!
Tudi jaz bi zelo rada spet prišla do gobe kombuča. Kdo bi mi jo lahko malo odstopil? Sem iz okolice Ljubljane torej bi bilavesela Ljubljanskega okoliša. Hvala v naprej!
Lep pozdrav!
Meta
modronebo
22. maj 2011 22:11
Pozdravljeni,je možno tole gobo dobit kje na koroškemHvala za nasvet oz.pomoč
Lep večer še naprej
Črnica
11. nov 2011 8:59
Pozdravljeni, sem z Dolenjske, okolica Trebnjega in me zanimam ali ima kdo za odstopit kobučo? Hvala!
Lp
iribic
11. nov 2011 11:29
iribic je napisal/a: |
Pozdravljeni, sem z Dolenjske, okolica Trebnjega in me zanimam ali ima kdo za odstopit kombučo? Hvala! Lp
|
11. nov 2011 11:51
pozdravljeni
ker sem kar nekaj dobrih stvari zasledila o gobi bi poskusila piti čaj iz kombuče. Če mi lahko katera ali pošlje ali pa jo pridem osebno iskat (sem iz LJ), bi bila zelo vesela.
Hvala že v naprej, Milena
zamira
11. nov 2011 12:11
Živjo!
Tudi jaz bi bila vesela, če bi mi jo lahko katera odstopila.... Sem iz okolice Brežic....
HVALA! lp
darjao.
11. nov 2011 13:38
No jaz bi jo tudi poskusila,pa ,da vidim,kaj je tako posebnega na njej.Priznam je ne poznam,sem pa že nekaj o njej prebrala.Tako,da če je katera iz Celja ali bližnje okolice,ki jo ima kaj odveč,bi se priporočala.
Hvala
kriznana
11. nov 2011 13:49
Pozdravljene!
Tudi sama sem prebrala članek o zdravilnosti te gobe in bi tudi prosila, če jo ima kdo odveč. Sem iz SG in se priporočam, ter v naprej zahvaljujem.
LP
NanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremni rezanci s tartufi
Poke skleda z lososom