27. feb 2012 15:11
Če želi kdo imeti kombučo me lahko kontaktira na jernejkreslinAFNAgmail.com
j3rn3j
27. feb 2012 15:11
Če želi kdo imeti kombučo me lahko kontaktira na jernejkreslinAFNAgmail.com
j3rn3j
27. feb 2012 18:12
Lep pozdrav.
Mene pa zanima če ima kdo kombučo za podarit tudi na primorskem? Gorica ali kje v okolici?
Iščem tudi kefir-kefirne gobice, me pa tudi zanima kakšna je razlika med vodnim in mlečnim kefirjem....
:-D
tinmalina
28. feb 2012 11:07
Vodni kefir je osvežilna pijača z mehurčki. Kefir pa je mlečni izdelek, manj tekoč od jogurta. No, odvisno kako trdega pripraviš. Jaz sem že tudi nenamerno skuto naredila iz njega.
yulchi
28. feb 2012 13:36
tinmalina je napisal/a: |
Lep pozdrav. Mene pa zanima če ima kdo kombučo za podarit tudi na primorskem? Gorica ali kje v okolici? tinmalina |
Brez težav se pošiljajo gobice za kefirkar v kuvertah. Daš gobico v polivinil vrečko, dobro zapreš, morda daš zraven žličko mleka, pa ni nujno in daš v obloženo kuverto. Priporočam navadno pošto, je načeloma prej na cilju kot priporočena.
rimljanka
6. mar 2012 10:55
Imam eno kombučo, če jo kdo želi me naj kontakrita na ZS ali jernejkreslinAFNAgmail.com
j3rn3j
27. apr 2012 18:39
Pozdravljeni
Mene pa zanima kako se naredi recept za hujšanje z kambučo prosim več receptov jaz imam tak recept
4l vode
2 filter vrečki črnega čaja
4 filter vrečke šipkovega čaja
6 žlic sladkorja
dnevno po 1 do 2 litra tega čaja spijem in še nisem izgubila nobenega kg ZAKAJ
PROSIM ZA VAŠO POMOČ
HVALA VSEM
olgica
27. apr 2012 19:13
anitram1 je napisal/a: |
mogoče bo komu prišlo prav... http://www.kombu.de/slovenia.htm anitram1 Sporočilo je spremenil(a) anitram1 dne 20. 2010 15:01 |
Tole je verjetno kar verodostojen recept za pripravo napitka, preveri, če se s tvojim razlikujeta. A si prepričana, da vpliva na izgubo teže? Mogoče se je treba še kaj matrat zraven, saj veš kaj imam v mislih.
zeta
27. apr 2012 19:29
Pa preberi do konca, jaz sem in piše, da ga je priporočeno spiti do 3 dcl dnevno. Mogoče ga spiješ preveč in je učinek ravno nasproten.
zeta
30. maj 2012 16:00
Podarim nove kombuče. Ljubljana - Velenje. Osebni prevzem.
lux4Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem