V aprilu prihajam na obisk v Slovenijo. Zanima me, ali je kaksna restavracija, ki nudi sushi?
Iztok Umek
V aprilu prihajam na obisk v Slovenijo. Zanima me, ali je kaksna restavracija, ki nudi sushi?
Iztok Umek
24. mar 2003 10:16
V januarski številki revije Dober tek je bil 5 strani dolg članek o suši-ju. Mogoče bodo oni vedeli kje strežejo takšno hrano v Sloveniji. Uredništvo: Dedal d.o.o., Podutiška 148, Ljubljana; telefon: 01/519-04-92 leahladkyturk
24. mar 2003 11:27
Iztok, hčerka je hotela poizkusiti sushi tukaj v Ljubljani, pa je bolj slabo s to ponudbo.. Pravi, da enkrat na teden v baru Minimal, blizu Rotovža,..,če še. Bojan
27. mar 2003 13:03
Izzy pokliči v hotel Lev v Ljubljani tam imajo dneve japonske huhinje. leahladkyturk
29. jun 2003 12:58
Ha, na koncu sem se odlocil, da Sushija v Sloveniji ne bom jedel :) Sedaj sem ze nekaj mesecev doma, tako da do dobre sushi restavracije sploh ni dalec in zopet lahko uzivam v mednarodni (japonska, kitajska, vietnamska, tajska, mehiska, spanska ...) kuhinji :) Iztok UmekKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti karbonara
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo