Študij ob delu

trlica  

član od: 29.2.2008

sporočila: 49

29. jan 2009 8:55

Pred tremi leti je meni en letnik financiralo min. za šolstvo. Pogoj je bil, da si že naredil polovico izpitov za prvi letnik. Financirali so samo 5. stopnjo izobrazbe. Ampak to se vsako leto spreminja. Mogoče bi se bilo dobro pozanimat na kakšni šoli kjer izvajajo program izrednega študija. Jaz sem hodila na zasebno šolo in mi je ravnateljica vse zrihtala. trlica

mina20  

član od: 19.4.2007

sporočila: 389

29. jan 2009 10:16

Tudi jaz sem izredna študentka. Za celoten študij sem (še plačujem) cca 7.800€. Tudi jaz zelo težko delam in si plačujem študij hkrati, vendar imam šolnino razdeljeno na 3 obroke, kar mi zelo olajša vse skupaj. Sem prvo leto imela stanovanje v Ljubljani, pa mi ni zneslo čez mesec, tako da mi je mama velikokrat morala zalagati, pa še vsak vikend nisem šla domov, ker je pot predraga. Sedaj hodim samo na predavanja v Ljubljano in to kar gre. Se bo pa letos tudi moj fant izredno vpisal na magisterij in je že začel mal šparat za šolnino. mina20

tanjatominec  

član od: 8.10.2001

sporočila: 149

29. jan 2009 12:54

Na FUDŠ/FAS v Novi Gorici, je redni študij "Uporabne družbene študije", na katerega se lahko vpišeš redno (nič ne plačaš), in hodiš samo na izpite, predavanja in vaje niso obvezne. tanja tominec

s0ncek*  

član od: 23.4.2007

sporočila: 1191

29. jan 2009 13:07

Jaz sem izredna študentka na Filozofski Fakulteti v Ljubljani, šolnina za en letnik znaša približno 2500€. Ampak, to štejem kot naložbo v znanje, vase, in vem, da se mi bo slej ko prej povrnil vsak €, ki ga bom do konca študija še vložila. Vem, da vsem ni enostavno plačati šolnine, ampak se mi zdi da se lahko zmeniš tudi za odplačevanje v obrokih ali po polovicah. Nisem pa prepričana kako je s tem, malo se pozanimaj na fakulteti. s0ncek*

macek muri  

član od: 5.11.2008

sporočila: 107

29. jan 2009 14:56

Pozanimaj se na šoli kajti šola dobi subvencije od države ta pa iz evropskega sklada. macek muri

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti