28. jan 2009 21:11
Pri nas imamo dve ptičnici, dajemo sončnice in nasekljane orehe, ki so bili žarki. Največ je zelencev, najbolj pa se veseli pogleda skozi okno naš maček, ker grela lastno kriminalko. ( Nekaj hrane za ptice je tudi na okenski polici).
V uto sem namestila karton za mačje begunce, saj nekateri ne vedo kam. Tudi v listju sem naredila luknjo. Preverjeno obmačjeno ( saj ne morem napisati obljudeno).
Imamo toplo, bojda imamo precej pocebi ogrevanje, me pa skrbi za tiste, ki do 10. dopoldne ne zlezejo iz postelje, ker nimajo denarja za kurivo. Še potem je mrzlo, saj se ohladijo stene.
Od živali pa me skrbijo predvsem gozdne, ki so na milost in nemislost prepuščene- klateškim psom, ki se jim v snegu ne morejo umakniti.
Snega je čisto malo, ceste zoprne, malo dežja, nekaj snega. Vsaj kidat ga ne bo treba. Če ne bo padel.
Z mačkom sva oba bolana, jaz virozo, on ima športno poškodbo ( beri: stepel se je na svoji zemlji!). Ampak za ptice gledat sva pa oba zadost zdrava. Vsake toliko odkrevsa gledat Reality Cat Show. Jaz pa ga nosim po stopnicah, ker a boli.
F r i n a